Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απάντηση των αγροτών στο κάλεσμα Μητσοτάκη για διάλογο – «Θέλουν το διαίρει και βασίλευε»

«Το Σάββατο γίνεται η μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στη Νίκαια και θα απαντήσουμε όπως πρέπει», τόνισαν οι αγρότες στο μπλόκο που έστησαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Την πρώτη τους αντίδραση στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για διάλογο, είχαν οι αγρότες σήμερα (12.12.2025) που έχουν στήσει μπλόκο στη Θεσσαλονίκη.

Αφού οι αγρότες που έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης άκουσαν το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπρόσωποι των μπλόκων και των σωματείων, άρπαξαν το μικρόφωνο τονίζοντας πως η απάντηση των αγροτών θα έρθει το ερχόμενο Σάββατο, στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια.

«Θέλουν λοιπόν το διαίρει και βασίλευε. Εμείς ζητάμε πρώτα από όλα να φύγουν οι δυνάμεις καταστολής από τους δρόμους, που χτυπάνε τους αγρότες. Και μετά θα το δούμε το εάν θα μπορέσουμε να πάμε να συζητήσουμε», ανέφεραν αρχικά.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μπλόκα των αγροτών που έχουν χωρίσει στα 2 την χώρα.

«Το Σάββατο γίνεται η μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στη Νίκαια και θα απαντήσουμε όπως πρέπει. Με σύνεση, με ευπρέπεια και όπως εμείς θα ορίζουμε. Δε θα πάει κανείς», συνέχισαν, σύμφωνα με το thesspost.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες