Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική σύλληψη 23χρονου οδηγού μηχανής μετά από καταδίωξη – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ανάποδα σε μονόδρομο

Στον οδηγό της μηχανής επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.205 ευρώ, ενώ του πήραν την άδεια κυκλοφορίας και την πινακίδα για πάνω από 600 ημέρες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χειροπέδες σε έναν 23χρονο οδηγό μηχανής πέρασαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη και σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Ο 23χρονος οδηγός μηχανής στη Θεσσαλονίκη παραβίασε το βράδυ της Τετάρτης (17.09.2025) σχεδόν όλον… τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέχρι τελικά να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης κι εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ύψους 3.205 ευρώ.  Επιπλέον, του πήραν τη άδεια κυκλοφορίας και την πινακίδα της μοτοσικλέτας του για πάνω από 600 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η επεισοδιακή νύχτα στους δρόμους της Ευκαρπίας ξεκίνησε γύρω στις 22:30, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας που έκαναν περιπολία εντόπισαν μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με «πειραγμένη εξάτμιση» χωρίς μάλιστα πινακίδα. Έκαναν αμέσως σήμα στον οδηγό της να σταματήσει προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο.

Εκείνος όμως όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιχείρησε να διαφύγει μπαίνοντας με τη μοτοσικλέτα του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ λίγο αργότερα μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο οδηγό της μηχανής και να του περάσουν χειροπέδες. Ο 23χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο προκειμένου να επικίνδυνη οδήγηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλλογος συγγενών θανόντων στο Μάτι: Οι καταδικασμένοι διεκδικούν ελαφρύνσεις, τα θύματα δεν επανέρχονται
«Ο έντιμος βίος δεν μπορεί να μετριέται μόνο από το τυπικό λευκό ποινικό μητρώο, αλλά και από το ουσιαστικό βάρος της ευθύνης απέναντι σε κάθε ανθρώπινη ζωή»
Φωτιά στο Μάτι