Site icon NewsIT
17:43 | 20.05.25

Θεσσαλονίκη: Μία 35χρονη και ένας 57χρονος «έσπρωχναν» κοκαΐνη στα στέκια των τοξικομανών

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία από την Ελληνική Αστυνομία

Newsit Newsroom

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα και 2.340 ευρώ

Ένας άνδρας 57 ετών και μία 35χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη (20.05.2025) η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, χθες Δευτέρα (19.05.2025), στη συμπρωτεύουσα, ένας 57χρονος και μία γυναίκα 35 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», καθώς και «παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα συνελήφθη όταν βγαίνοντας από σπίτι εντοπίστηκαν πάνω της αλλά και μέσα σε αυτό συνολικά 897 γραμμάρια κοκαΐνης– ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να αποθήκευε για λογαριασμό και κατ’ εντολή του 57χρονου.

Ακολούθησε η σύλληψη τού άντρα που εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και κατασχέθηκαν 2.340 ευρώ.

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα, 12 νάιλον διαφανείς συσκευασίες και 2.340 ευρώ.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version