Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Πήγαινε με 100 km/ώρα, ήταν σαν να μην άκουγε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα

«Οδηγούσε ένα άτομο μεγάλης ηλικίας, ήταν σοκαριστικό να το βλέπεις, φυσικά εμείς καλέσαμε το 100» λέει η γυναίκα που είδε το αυτοκίνητο να κινείται προς Χαλκιδική ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής (23.11.2025) στην οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών όταν, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο δεκάδες οδηγούς.

Όλα έγιναν γύρω στις 10:30 το πρωί και το απίστευτο συμβάν κατέγραψε σε βίντεο ένα ζευγάρι που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα προς Χαλκιδική. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική ενώ βρισκόταν στον ρεύμα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ηλικιωμένος και φαινόταν να μην αντιλαμβάνεται το σοβαρό λάθος του. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από οδηγούς που ανέφεραν πως η ανάποδη πορεία του αυτοκινήτου ξεκίνησε από τον κόμβο Πορταριάς με κατεύθυνση τον κόμβο Νέας Ποτίδαιας.

Η γυναίκα που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και μαγνητοσκόπησε το συμβάν με το κινητό της, περιγράφει όσα είδε στο newsit.gr:

«Εκεί που πηγαίναμε προς Χαλκιδική είδαμε τον οδηγό από το προπορευόμενο αυτοκίνητο να κάνει νοήματα και μέχρι να καταλάβουμε γιατί, είδαμε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ενώ ο δρόμος πήγαινε προς Θεσσαλονίκη, ο οδηγός πήγαινε προς Χαλκιδική. Ο άνθρωπος αυτός δεν αντιδρούσε σε τίποτα».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν σαν να μην άκουγε, σαν να μην έβλεπε τίποτα. Απλώς πήγαινε και το πατούσε κιόλας. Ευτυχώς είναι τέτοια η περίοδος που δεν είχε κίνηση στον δρόμο. Πιστεύω ότι το αυτοκίνητο πήγαινε με 100 km/ώρα και τον βλέπαμε για τουλάχιστον 1,5-λεπτά. Σε κάποια στιγμή χάθηκε. Φυσικά εμείς καλέσαμε το 100 και είπαν ότi ήδη είχαν ειδοποιηθεί.

Οδηγούσε ένα άτομο μεγάλης ηλικίας. Ήταν σοκαριστικό να βλέπεις κάτι τέτοιο. Με τον σύζυγο μου κάναμε νοήματα για να προλάβουν να τον δουν όλοι. Καμία αντίδραση αυτός. Ούτε καν προσπάθησε να βγεi από την πρώτη έξοδο και συνέχιζε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται «πολική» εισβολή σε όλη τη χώρα - Κατακόρυφη «βουτιά» της θερμοκρασίας από την Κυριακή θα ντύσει στα λευκά ακόμη και την Πάρνηθα
Από την Κυριακή θα ξεκινήσει χιονόπτωση και σε χαμηλότερα υψόμετρα στα βορειοανατολικά - Τη Δευτέρα τα χιόνια θα επεκταθούν σε όλα τα ανατολικά της χώρας από τα 300 μέτρα και πάνω
Καιρός
5
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα