Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ένας 27χρονος που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού σε βάρος μίας 30χρονης, στην είσοδο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής – καθώς επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας  στη Θεσσαλονίκη – πράξεις τις οποίες αρνήθηκε κατά την απολογία του.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ κι ότι τον είχε προσκαλέσει ένας φίλος του στο σπίτι του. «Είχα πιει, είχε σκοτάδι και την αγκάλιασα, νομίζοντας ότι ήταν ο φίλος μου. Μόλις άρχισε να φωνάζει την άφησα» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.02.25), από την 30χρονη γυναίκα, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας τη θώπευσε κάτω από τα ρούχα της και της έκλεισε με τα χέρια το στόμα.

Η καταγγέλλουσα κατάφερε να ξεφύγει και απευθύνθηκα άμεσα στην Αστυνομία, με συνέπεια να ξεκινήσουν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 27χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις καταγγελίες είχαν γίνει για τα παιδιά που ζούσαν σε σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι - Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς
Ηταν κοινό μυστικό, πάντως, στη γειτονιά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα παιδιά και ειδοποίησαν περίοικοι την αστυνομία ότι έχουν καιρό να τα δουν να βγαίνουν από το σπίτι
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι η αστάθεια αυτή αποτελεί μια «καιρική κανονικότητα» για τον Μάιο, καθώς η διέλευση βαρομετρικών συστημάτων από τα βόρεια επηρεάζει την ατμόσφαιρα στη χώρα
ανθρωποι με ομπρέλες