Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης – Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης – Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα (10.01.2024) οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία της 41χρονης εγκύου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Οι αποκαλύψεις για την στυγερή δολοφονία στη Θεσσαλονίκη συγκλονίζουν, καθώς όλα δείχνουν ότι ο 39χρονος σύντροφός της με έναν 34χρονο φίλο του την σκότωσαν προκειμένου να την ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο σύντροφος της δολοφονημένης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να υποστηρίζει ότι το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι του και πήρε ένα υπνωτικό για να κοιμηθεί, κάτι που συνήθιζε να κάνει.   Μάλιστα, φέρεται να τονίζει ότι, όταν κοιμόταν πολύ βαριά, λόγω του χαπιού, ο φίλος του με έναν συνεργό του, βρήκαν τρόπο να μπουν στο διαμέρισμα και να σκοτώσουν την 41χρονη. 

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Ο φίλος του συντρόφου της γυναίκας είπε ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, ωστόσο, δέχτηκε να συμμετέχει σε σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της, καθώς έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα.

Σκοπός, ήταν να την ακινητοποιήσουν για να μπορέσουν ανενόχλητοι να πάνε στο πατρικό της σπίτι και να κλέψουν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ από τους γονείς της. Έτσι φέρεται να του είχε πει ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας…

«Ήταν βίαιος, ζήλευε, έψαχνε θύματα να τους φάει τα λεφτά»

Έναν άνθρωπο βίαιο, ο οποίος την χτυπούσε με αγριότητα ακόμα και όταν ήταν έγκυος, περιγράφει η πρώην σύζυγος του 39χρονου. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι τη χτυπούσε, απειλούσε ότι θα «σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της» και μάλιστα τον είχε καταγγείλει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Ήξερα ότι θα κάνει κακό», λέει μιλώντας στο Live News.

«Εγώ βασικά τον είχα δει στον ύπνο μου. Τον είχα δει να κρατάει μαχαίρι προτού γίνει το σκηνικό, αλλά πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία, 31/12 σου λέει ο κόσμος βγαίνει έξω, διασκεδάζει, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί» αναφέρει, περιγράφοντας το προαίσθημα που είχε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κακό.

Περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στα χέρια του επί επτά χρόνια. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με τον 39χρονο να απειλεί πως θα την σκοτώσει.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια, αλλά αυτός απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου. Πολύ τσακωμός, με τα παιδιά, με εμένα. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, μετά δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο γιατί έλεγε: ‘Τον έχεις φίλο’».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις