Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του – «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»

«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές

Για τα μάτια μιας γυναίκας φαίνεται πως έπεσαν οι πυροβολισμοί έξω από το σπίτι ενός 62χρονου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το newsit.gr, έγινε το πρωί της Παρασκευής (02.05.2025), όταν ένας 63χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του 62χρονου θύματος και κουμπάρου του, ουρλιάζοντας «βγες έξω να σε σκοτώσω».

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο δράστης κρατούσε στα χέρια του καραμπίνα, κάτι που ο ίδιος δεν παραδέχεται.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο 63χρονος αναφέρει πως επιτέθηκε στον κουμπάρο του με σκοπό να σταματήσει να ασχολείται με την σύζυγό του.

«Δεν πήγα με καραμπίνα, πήγα μ΄ ένα ξύλο. Κράταγα το ξύλο και χτυπούσα τα κάγκελα και τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», ανέφερε ο φερόμενος ως δράστης.

Με τη σειρά του το θύμα στην ίδια εκπομπή μίλησε για τις κινήσεις του, που όπως αποδείχθηκε ήταν σωτήριες μιας και δεν τραυματίστηκε.

«Ήρθε έξω από το σπίτι μου σήμερα το πρωί, με την καραμπίνα, ενώ είχαν προηγηθεί κάποια μηνύματα. Το τελευταίο μήνυμά του ήταν “έρχομαι”. Κατάλαβα εγώ και ευτυχώς πήγα πίσω από τη θωρακισμένη πόρτα που έχω. Πάντως αν ήμουν έξω θα ήμουν νεκρός. Ήρθε γιατί του είπα εγώ κάποια πράγματα τα οποία τον πειράξανε και στα μηνύματα και στη γυναίκα του. Κι ήρθε να με σκοτώσει, να με βγάλει από τη μέση», ανέφερε το θύμα της επίθεσης.

Από το επεισόδιο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ ο 63χρονος αναζητείται από τις αρχές.

Την ίδια στιγμή στο «φως» βγήκαν και τα μηνύματα που έστειλαν οι 2 άνδρες πριν τους πυροβολισμούς.

Φερόμενος δράστης: Μην ανακατευτείς άλλη φορά με την οικογένειά μου. Θα με δεις όπως δεν με έχεις ξαναδεί.

Θύμα: Με τα παιδιά μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
27
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση