Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θοδωρής Μιχόπουλος: Αύριο θα γίνει η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας

Θοδωρής Μιχόπουλος: Αύριο θα γίνει η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας

Κηδεύεται αύριο στις 4 το απόγευμα από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ – GR2601101510000015148030784 – ONOMA ΔIKAIOYXOY «ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA»).

Ακόμη μία ξαφνική απώλεια… Ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου (13.01.2018).  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος πέθανε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Έμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος. Όλος ο πολιτικός κόσμος 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις