Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θρήνος για το θάνατο άνδρα της ΔΙΑΣ σε τροχαίο στην Παραλιακή – Χαροπαλεύει ο συνάδελφός του (video)

Θρήνος για το θάνατο άνδρα της ΔΙΑΣ σε τροχαίο στην Παραλιακή – Χαροπαλεύει ο συνάδελφός του (video)
Intime Αρχείο

Πένθος στην Ελληνική Αστυνομία από τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά. 

Ο άτυχος αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας συνάδελφός, επίσης της ΔΙΑΣ, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, σε τροχαίο. Και οι δύο άνδρες μετέβαιναν για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία στην Παραλιακή όπου είχε εκδηλωθεί φωτιά, το μεσημέρι της Τετάρτης (09.09.2020).

Οι δύο μοτοσυκλετιστές της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν λάβει σήμα από το κέντρο τους να πάνε στη φωτιά, βγήκαν στην Ποσειδώνος, ανέπτυξαν ταχύτητα και συγκρούστηκαν με ένα Ι.Χ. που τους έφραξε την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Click4more: Μαίνεται η φωτιά στην Ανάβυσσο – Έκτακτη σύσκεψη και υποψίες για εμπρησμό (pics, video)

Και οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν, αμέσως, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός. Ο συνάδελφος του άτυχου αστυνομικού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο 401 ΓΣΝΑ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι δύο αστυνομικοί βγήκαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα για να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους και στο σημείο της λεωφόρου όπου διακόπτεται η νησίδα ένας οδηγός Ι.Χ. τους έφραξε τον δρόμο στην αριστερή λωρίδα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μαζί του και να συρθούν στην άσφαλτο για 50 μέτρα. 

Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι ο νεκρός άνδρας της ΔΙΑΣ ήταν πατέρας δύο παιδιών…

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις