Ελλάδα

Θρήνος στα Τρίκαλα – Χιλιάδες αποχαιρέτησαν τον αστυνομικό Γ. Σκυλογιάννη – Λαϊκό προσκήνυμα στον τόπο της εκτέλεσης


Xιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα όπου έγινε η κηδεία του 22χρονου Γεώργιου Σκυλογιάννη.

‘Ολη η πόλη βρέθηκε εκεί για να πει το τελευταιο αντίο στο νεαρό αστυνομικό.
Λίγο μετά τη μια και μισή όλοι ξέσπασαν σε λυγμούς και χειροκροτήματα όταν βγήκε το φέρετρο με την σορό του νεαρού αστυνομικού από την εκκλησία.

Στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Λαϊκό Προσκύνημα

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πολίτες περνούν και αφήνουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα στη μνήμη των 2 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι σκηνές είναι σπαρακτικές. Πολίτες πέφτουν στην αγκαλιά αστυνομικών και κλαίνε με λυγμούς για τον χαμό των 2 παιδιών.

Πολλά είναι και τα σημειώματα που αφήνουν πολίτες στη μνήμη των παιδιών. Ενα από αυτά διάβασε μεγαλοφώνως ένας συνάδελφός τους σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Πολίτες κάθε ηλικίας στέκονται με βουβό πόνο, άλλοι στήνουν πηγαδάκια και ψάχνουν να βρουν το γιατί και άλλοι κλαίνε σα να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.
Δεκάδες είναι και οι συνάδελφοι των 2 αδικοχαμένων παιδιών οι οποίοι ορκίζονται οτι θα βρουν τους δράστες της δολοφονίας του Γιάννη και του Γιώργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μοιραίος ρόλος του περιπολικού με τον φάρο – Βίντεο ντοκουμέντο από την “καταδίωξη”

Μια καταδίωξη που δεν έγινε ποτέ! – Πάνω από 40 αστυνομικοί “πάγωσαν” στο θέαμα των αιματοβαμένων συναδέλφων τους

“Για μένα ο Γιάννης δεν πέθανε ποτέ!”, δηλώνει στο Newsit η μάνα του ειδικού φρουρού Γιάννη Ευαγγελινέλη

Ρέθυμνο: Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς του τραυματία αστυνομικού!

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον θάνατο του 22χρονου αστυνομικού – Αύριο η κηδεία του

“Καθαρά” τα όπλα του μακελειού – Που οδηγούν οι έρευνες για τους δολοφόνους των αστυνομικών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη