Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θύμα των Γεωργιανών ληστών περιγράφει καρέ – καρέ πως την έκλεψαν με τη βοήθεια της οικιακής βοηθού – VIDEO

Θύμα των Γεωργιανών ληστών περιγράφει καρέ – καρέ πως την έκλεψαν με τη βοήθεια της οικιακής βοηθού – VIDEO

Η 82χρονη περιγράφει λεπτό προς λεπτό στο Newsit πως την έκλεψαν με τη βοήθεια της Γεωργιανής οικιακής βοηθού μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι. Εξαρθρώθηκε η σπείρα των ληστών ομοεθνών της που στρατολογούσε γυναίκες που πρόσεχαν ηλικιωμένους και ανήμπορουρους συμπολίτες μας.

Ένα από τα θύματα της σπείρας ήταν και η κυρία Κατερίνα Μουτούση, την οποία λήστεψαν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της μαζί με τον 62χρονο γιο της ο οποίος είναι καθηλωμένος στο κρεββάτι λόγω προβλημάτων υγείας.

Καρέ – καρέ η περιγραφή της ληστείας που έγινε με τη βοήθεια της οικιακής βοηθού

Οπως λέει στην κάμερα του Newsit η 82χρονη “εγώ έχω το παιδί μου άρρωστο και πήραμε μια οικιακή βοηθό από την Γεωργία, αφού πρώτα είχαμε αλλάξει μερικές κοπέλες. Μας έκανε την καλή, δεν κατάλαβα τίποτα.

Υποφέρω από αρθριτικά και ξαπλώνω νωρίς, γύρω στις 9.30 το βράδυ για να δω τηλεόραση και να κοιμηθώ. Αυτό φαίνεται οτι το ήξεραν οι ληστές. Λίγες μέρες πριν τη ληστεία, η οικιακή βοηθός ήθελε να πάει σε μια γιορτή και επειδή θα επέστρεφε αργά μου ζήτησε το κλειδί του σπιτιού.

Αρχικά αρνήθηκα να της το δώσω όμως μετά με έπεισε και της έδωσα. Γύρισε εκείνο το βράδυ κατά τις 2.30 τα ξημερώματα, την άκουσα που μπήκε σπίτι.

Τρεις – τέσσερις μέρες μετά, έγινε το περιστατικό. Μπήκαν με αντικλείδι 2 ληστές με μάσκες, δεν πείραξαν τον γιο μου που ήταν σε άλλο δωμάτιο και ήρθαν πάνω από το κρεββάτι που κοιμόμουν, ο ένας από το ένα πλάι, ο δεύτερος από το άλλο πλάι.

Ο ένας με χτύπησε στο σαγόνι, ο άλλος μου τράβαγε τα αυτιά, μετά μου έβαλαν μια πετσέτα στο στόμα που είχα δίπλα στο μαξιλάρι μου γιατί φώναξα βοήθεια και μου έδεσαν τα χέρια και τα πόδια.

Πήγανε πίσω από την πόρτα σε μια μηχανή που έχω και πήρανε από το αλμπουμ με τις φωτογραφίες 1300 ευρώ που εκείνη μου έφερε η κόρη μου και να πληρώσω το πετρελαίο. Πήγαν και στο μπουντουάρ της κρεββατοκάμαρας, άνοιξαν και βρήκαν το κλειδί από ένα συρτάρι που είχα τα κοσμήματά μου και πήραν χρυσαφικά που ειχα απο το 1950, μεγάλης χρηματικής αξίας, μόνο κάτι ψεύτικα μου άφησαν.

Μετά βρήκαν και το πορτοφόλι που είχα μέσα 385 ευρώ. Ξέρανε και τι να κάνουν και που να πάνε. Και δεν έλεγαν κουβέντα, εγώ τη φωνή τους δεν την άκουσα.

Με βρήκε η κόρη μου που μένει στον πάνω όροφο και ο γαμπρός μου με πήγε στο νοσοκομείο γιατί με χτύπησαν στο σαγόνι και δεν μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου για 10 μέρες. Η οικιακή βοηθός έφυγε γιατί την έπιασε η ασφάλεια επειδή δεν είχε χαρτιά.

Σήμερα μου είπε η κόρη μου οτι την έχουν συλλάβει και την έχουν στην ΓΑΔΑ γιατί εκείνη έδωσε το αντικλείδι στους ληστές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε