Ελλάδα

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η ανήλικη που κατηγορεί ιερέα για βιασμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που λειτουργούσε και Κάτω Πατήσια και κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης. Τα όσα έρχονται στο φως μέσα από την κατάθεση του κοριτσιού δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο ιερέας προσπάθησε να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως τα όσα είπε το κοριτσάκι στην κατάθεσή του. Το παιδί κατέθετε επί ώρες στο τμήμα ανηλίκων και τα όσα τους είπε δίχως υπερβολή τους σόκαραν παρά το γεγονός ότι είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Ενδεικτικό είναι ότι μία από τους αξιωματικούς που έπαιρνε κατάθεση από το κορίτσι, δύο φορές σταμάτησε τη διαδικασία και βγήκε έξω από το γραφείο, όπου ξέσπασε σε λυγμούς.  

«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό. Οτι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. ”Οτι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου” μου έλεγε». 

Το κοριτσάκι στις αρχές του 2019 ήταν περίπου 13 ετών. Ο  37χρονος ιερέας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι η οικογένεια του παιδιού είναι θεοσεβούμενη και χαμηλών τόνων προκειμένου να πλησιάσει το παιδί. 

Σύμφωνα με όσα είπε μια μέρα ο ιερέας της ζήτησε να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία της.. Η κοπέλα έστειλε τη φωτογραφία και με τον ιερέα να στέλνει μια ανάλογη φωτογραφία στο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα της έστειλε φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε ότι μετά το κατηχητικό, ο ιερέας έδιωχνε τα υπόλοιπα παιδιά και ζητούσε από την ίδια να μένει στο τέλος. Εκεί, την κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως και μέσα στο αυτοκίνητό του. Το παιδί φοβόταν και σημειώνει ότι όλα αυτά, γίνονταν με τη βία. Ο ιερέας μάλιστα φέρεται να μιλούσε στην ανήλικη, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε ενήλικος και το φόβιζε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το θάνατο του 68χρονου Γιώργου Χατζίδη στις Σέρρες - Ανακρίνεται ως ύποπτος ο γιος του
Ο γιος του εξακολουθεί να αποδίδει τη δολοφονία σε ανήλικους, οι οποίοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του πατέρα του λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα, αφαιρώντας το ποσό των έξι ευρώ
Ο Γιώργος Χατζίδης
Θρίλερ στα Χανιά: Άνδρας βρήκε κρανίο και οστά σε ελαιώνα – Ανοίγουν υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως τα οστά ανήκουν σε γυναίκα και οι αστυνομικές αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν αν ανήκουν σε κάποια που έχει εξαφανιστεί
Περιπολικό της κυπριακής αστυνομίας
Έκρηξη στην Πλάκα: Συγκλονίζει ο οδηγός του σχολικού βαν που πέρασε στο «δευτερόλεπτο» από το μοιραίο κτίριο – «Σταμάτησα να δω αν είναι καλά τα παιδιά»
«Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα για να βγω έξω» περιγράφει ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν πίσω από το βαν με τους μαθητές
Έκρηξη στην Πλάκα: Συγκλονίζει ο οδηγός του σχολικού βαν που πέρασε στο «δευτερόλεπτο» από το μοιραίο κτίριο – «Σταμάτησα να δω αν είναι καλά τα παιδιά»
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα – Ο ρόλος του στα strip clubs
Το όνομά του είχε απασχολήσει κατά καιρούς με αναφορές για πιθανή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, ωστόσο φέρεται να απολάμβανε την εύνοια υψηλόβαθμων στελεχών, ακόμη και πολιτικών προσώπων
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα – Ο ρόλος του στα strip clubs