Ελλάδα

Τι έγινε πριν τους πυροβολισμούς στο κατάστημα στο Μικρολίμανο

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία από το εσωτερικό του καταστήματος και από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό που δείχνουν τι έκανε ο 31χρονος δράστης πριν και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κακοποιός φέρεται να έχει διαπληκτιστεί με δυο γυναίκες, πιθανότατα και εκείνες αλβανικής καταγωγής, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έχει και φραστικό επεισόδιο με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Στη συνέχεια ο δράστης φαίνεται να βγαίνει έξω απ’ το κατάστημα και να μιλάει στο κινητό σε έντονο ύφος και με κινήσεις που προδίδουν τον εκνευρισμό του.

Λίγο αργότερα εξαφανίζεται από τις κάμερες για να επιστρέψει ύστερα από μερικά λεπτά κρατώντας στα χέρια το καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ίσως στο κινητό μιλούσε με τους δύο γνωστούς που που νωρίτερα ήταν μαζί του στο κατάστημα και ίσως εκείνοι του έδωσαν και το καλάσνικοφ.

Στη συνέχεια ο δράστης εισβάλει πυροβολώντας στο κατάστημα και οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρίες ότι πυροβολεί βολή κατά βολή, προσπαθώντας ίσως να σημαδέψει, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για ένα τυφλό χτύπημα… άσχετα απ’ το γεγονός ότι τα θύματα ήταν τελικά πολλά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τα 7 παλικάρια του που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία: Ρίγη όταν οι σοροί έφτασαν στην Τούμπα - Το τρισάγιο και η μεταφορά τους στην πατρίδα
Κάηκε η Τούμπα στον αποχαιρετισμό των 7 φιλάθλων, τη μνήμη των οποίων οι φίλοι τους τίμησαν με καπνογόνα και συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα
Πομπή 7 σορών των θυμάτων του δυστυχήματος με τους φίλους του ΠΑΟΚ