Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τι γίνεται ρε μ@λ@κ@; Πες μου ότι μου κάνετε πλάκα”! Θρήνος για τα δίδυμα κοριτσάκια

“Τι γίνεται ρε μ@λ@κ@; Πες μου ότι μου κάνετε πλάκα”! Θρήνος για τα δίδυμα κοριτσάκια

– Οι στιγμές είναι σκληρές και τα λόγια βγαίνουν δύσκολα μετά τον τραγικό επίλογο
– Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί από τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνταν – Βρέθηκαν στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς τους
– “Αντίο αγάπες μου. Μαζί γεννηθήκατε, μαζί φύγατε”, γράφει στενός φίλος της οικογένειας που αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής τα δυσάρεστα νέα
– “Ο κύριος Φίλιππος σας έχει στην αγκαλιά του και η κυρία Σοφία σας λέει καλαμπούρια με τη γαλήνια φωνή της”
– Δεν σταμάτησε να ψάχνει τα δίδυμα αγγελούδια του ο πατέρας, που για λίγο πίστεψε -όπως όλη η Ελλάδα- πως το θαύμα είχε συμβεί

Τα δίδυμα αγγελούδια χάθηκαν στις φλόγες, αγκαλιά με τους παππούδες τους. Η Βασιλική και η Σοφία Φιλιπποπούλου “χάθηκαν” μαζί με τον κύριο Φίλιππο και την κυρία Σοφία, σε μια από τις αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες που δυστυχώς γράφτηκαν στις στάχτες στο Μάτι.

Η γιαγιά και ο παππούς των κοριτσιών, που χάθηκαν μαζί τους…

Προφανώς και στον θάνατο δεν υπάρχει διαχωρισμός. Προφανώς και κάθε ψυχή που χάθηκε θα στοιχειώνει την χώρα για χρόνια. Ωστόσο ειδικά αυτή η ιστορία συγκλόνισε τη χώρα.

Τα δίδυμα κορίτσια αγνοούνταν με τους ανθρώπους που έφεραν στον κόσμο τον πατέρα τους… Ο οποίος για λίγες ώρες πίστεψε στο θαύμα. Πίστεψε πως είχε δει τα παιδιά του ζωντανά…

Την δυσάρεστη είδηση για την ταυτοποίηση των σορών των τεσσάρων ανθρώπων, δημοσιοποίησε αργά το βράδυ της Παρασκευής, 27,07.2018, στενός φίλος της οικογένειας…

Ο οποίος σήμερα επανέρχεται με ένα post που ραγίζει καρδιές… Δημοσιεύει μια φωτογραφία με τα δίδυμα κορίτσια ως αγγελούδια. Όπως πραγματικά είναι δηλαδή στις ψυχές κάθε πολίτη… “Καλό  Παράδεισο ψυχούλες μου” γράφει η φωτογραφία και όσα προσθέτει ο φίλος της οικογένειας είναι συγκλονιστικά:

Πολλα τα δακρυα
Τι γινεται ρε μαλακα;
Δεν το πιστευω,πες μου
Οτι μου κανετε πλακα…

Αντιο αγαπες μου.Μαζι γεννηθηκατε,μαζι φυγατε.Ο κυριος Φιλιππος σας εχει στην αγκαλια του και η κυρια Σοφια σας λεει καλαμπουρια με τη γαληνια φωνη της.Αντιο“.

Δείτε την συγκλονιστική δημοσίευση για τα δίδυμα

Το χρονικό της ελπίδας για τα δίδυμα αγγελούδια

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είπε λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία πως τις αναγνώρισε σε σκάφος που διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Click4more: Αποκάλυψη! Στοιχεία ότι η φωτιά στην Πεντέλη μπήκε από ανθρώπινο λάθος! “Η ταυτότητα του ιδιώτη είναι γνωστή στις Αρχές”!

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους. Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.

Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.

δίδυμα

Η ανατροπή

Αστυνομικές πηγές, ωστόσο, ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο άνδρας που φαίνεται στο video όντως εμφανίστηκε, το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας. Και είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά στα οποία στέκεται δίπλα την ώρα της διάσωσης είναι τα δικά του παιδιά. Εκτίμησε πως ίσως ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών, μέσα στην αγωνία του για τα παιδιά του, να έχει μπερδευτεί.

Click4more: «Δεν έχουμε πια σπίτι αλλά ζήσαμε»! – Συγκλονιστική περιγραφή από δύο αδερφάκια στο Μάτι – video

Κάτι που είναι φυσικά απόλυτα λογικό. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς μπορεί να αισθάνονταν οι γονείς των κοριτσιών, ενώ εκείνα αγνοούνταν….

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος επίσης βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις