Ελλάδα

Τι λένε οι πολίτες για το αποτέλεσμα της κάλπης

Το Newsit καταγράφει τον παλμό των πολιτικών συζητήσεων στους δρόμους της Αθήνας.

Στην πλειοψηφία τους οι πολίτες εκτιμούν πως είναι από δύσκολο εως απίθανο να σχηματιστεί κυβέρνηση και θεωρούν σίγουρο πως θα ξαναγίνουν εκλογές.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o επιχειρηματίας Γιώργος Κούλης “δεν πιστεύω οτι θα σχηματιστεί κυβέρνηση”.

Ο συνταξιούχος Γιάννης Ζαχαρίου είπε στο Newsit “δεν πιστεύω οτι θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Η επόμενη μέρα θα φέρει καταστροφή. Θα ξαναγίνουν εκλογές και όσοι δεν τόλμησαν να προχωρήσουν θα καταστραφούν στις επόμενες εκλογές”.

Ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Τάσος Μπουντούρης δήλωσε “πρέπει να ξαναπάμε σε εκλογές και να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση”.

O δημόσιος υπάλληλος Αντώνης Βαρβαζάς είπε στο Newsit “σε καμία περίπτωση δε θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Θα πάμε σε εκλογές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο το ΠΑΣΟΚ στο…ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού!

Σενάριο κυβέρνησης της Αριστεράς με την ανοχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Η εντολή στον Α. Τσίπρα – Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ σε όσους δεν μπήκαν στη Βουλή με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό