Ελλάδα

Το Allou Fun Park απαντά στον δήμο Νίκαιας – Ρέντη: Έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «το Allou! Fun Park διαθέτει άδεια λειτουργίας, έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας»

Το Allou Fun Park εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του δήμου Νικαίας – Ρέντη να σφραγιστεί επειδή είχε λήξει η άδεια λειτουργίας του και μέχρι σήμερα δεν έχουν κατατεθεί όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την ανανέωσή της.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «το Allou! Fun Park διαθέτει άδεια λειτουργίας, έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας και είναι πάντοτε πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς.

Βάσει της διαδικασίας, καταθέσαμε (αριθμοί πρωτοκόλλου για την έγκριση της εγκατάστασης 48024 – 19/12/2024 και για την έγκριση λειτουργίας 48025 – 19/12/2024) όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Αγ.Ιωάννη Ρέντη, έτσι ώστε να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας, της οποίας η ισχύς ήταν ενεργή έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, η αρμόδια για τις πιστοποιήσεις TUV έχει καταθέσει στον Δήμο, όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις, για το σύνολο των παιχνιδιών του Allou! Fun Park, που είναι απαραίτητες για την ανανέωση της άδειας.

Η ανανέωση της άδειας λειτουργίας θα ολοκληρωθεί με τη σύσταση και την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής από τον Δήμο Αγ.Ιωάννη Ρέντη, η οποία ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εως τότε, το Allou! Fun Park παραμένει κλειστό, ορθά βάσει της διαδικασίας, ενώ το Kidom είναι σε πλήρη λειτουργία.

Βρισκόμαστε στη διάθεση των αρχών, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας».

Η απόφαση του δήμου για σφράγιση του Allou Fun Park

Νωρίτερα το Σάββατο (21/12/24), το δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, «αποφάσισε ομόφωνα τη σφράγιση των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης υπό την επωνυμία “Funtastic Land Mονοπρόσωπη ΑΕ Allou! Fun Park” καθώς η άδεια λειτουργίας του έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2024 και έως σήμερα δεν έχουν κατατεθεί όλα τα οριζόμενα από τον νόμο δικαιολογητικά για την ανανέωσή του».

«Ο δήμος και το αρμόδιο τμήμα αδειοδότησης εμπορικών δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του “Allou! Fun Park” για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει», δήλωσε ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.
«Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών», τόνισε.
«Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίας, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον», υπογράμμισε.

Το περασμένο Σάββατο (14/12/2024) υπήρξε διακοπή ρεύματος στο Allou Fun Park ενώ επισκέπτες του λούνα παρκ κατήγγειλαν πως εξαιτίας της βλάβης, το παιχνίδι έμεινε κολλημένο στον αέρα, με αποτέλεσμα να παιδιά να εγκλωβιστούν σε μεγάλο ύψος για 15 με 20 λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Ουρές χιλιομέτρων την Τρίτη
16
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 10
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
44