Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ εμπνέει καλλιτέχνες – δεν αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης- εξ ου και γράφτηκαν μέχρι και μαντινάδες.
Μπορεί το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ να ταλανίζει τον πολιτικό κόσμο της χώρας, δε βλάπτει ωστόσο να δοθεί εξαιτίας αυτού και μία νότα χαράς και σάτιρας.
Κατά τη διάρκεια γλεντιού στην Κρήτη, ο γνωστός μουσικός, Γιώργος Φραντζεσκάκης, «σκάρωσε» μια μαντινάδα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η μαντινάδα του καταγράφηκε σε βίντεο, αναφέρει το zarpanews, από παρευρισκόμενους στο γλέντι και έγινε viral σε λίγες ώρες συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων και κοινοποιήσεων.
@kritikapanigiria #φραντζεσκακης #πανηγυρι #κρητη #κρητικα #οπεκεπε ♬ πρωτότυπος ήχος – Kritika Panigiria
O Γιώργος Φραντζεσκάκης τραγούδησε «ούλη την επιδότηση την έχω φαγωμένη κι αυτή η αφιλότιμη δεν το καταλαβαίνει…».