Site icon NewsIT
16:29 Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Το twitter… απεφάνθη! #free_tsipouro το νέο κίνημα!

Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην δεύτερη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και αφορούν στο... χύμα τσίπουρο, ήταν η αφορμή για να γίνει χαλασμός στο twitter, με τους χρήστες να εκφράζουν την... αγωνία τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συστάσεις για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στους κλάδους των ποτών και των πετρελαιοειδών περιλαμβάνει η δεύτερη «εργαλειοθήκη» (toolkit) του ΟΟΣΑ για τον ανταγωνισμό που έχει ολοκληρωθεί και παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.

Η μελέτη του κλάδου των ποτών ο ΟΟΣΑ επικεντρώνεται στην παραγωγή και διακίνηση «χύμα» τσίπουρου και συναφών προϊόντων και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ετησίως 17 – 19 εκατ. λίτρα τσίπουρου διακινούνται αφορολόγητα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός.

Και μόνο στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, το twitter πήρε φωτιά, με το hashtag #free_tsipouro να γίνεται πρώτο trend!

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες “τιτιβίσματα” για το θέμα:

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version