Ελλάδα

Τον “αγόρασαν” για να ζητιανεύει!

Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι «αγόρασαν», με 500 ευρώ έναν 53χρονο Βούλγαρο.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν στην Ελλάδα και τον υποχρέωναν με απειλές να ζητιανεύει.

Oι δύο Βούλγαροι, ηλικίας 53 και 39 ετών συνελήφθησαν στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε στην περιοχή Χαριλάου.
Οι δύο δράστες «αγόρασαν» τον 53χρονο ομοεθνή τους και μαζί με έναν ακόμα, επίσης Βούλγαρο τους μετέφεραν σε πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης και τους ανάγκαζαν να ζητιανεύουν.

Κατηγορούνται ότι τους έπαιρναν καθημερινά όλες τις εισπράξεις από τη ζητιανιά και σε αντάλλαγμα τους έδιναν στέγη και τροφή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
113