Ελλάδα

Τραγικός επίλογος στον Βαρνάβα – Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

Τραγικός ήταν ο επίλογος που μπήκε στην αναζήτηση του 67χρονου ψαρά που αγνοούνταν από την Τετάρτη (21.03.2018) στον Βαρνάβα Ωρωπού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τρία ναυτικά μίλια από τους Αγίους Αποστόλους και σε βάθος τεσσάρων μέτρων και ήταν υποβρύχιος αλιέας.

Τη σημαδούρα του άτυχου ψαρά εντόπισε αλιευτικό σκάφος και η σορός του περισυνελέγη από πλωτό του λιμενικού. Ο 67χρονος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τους οικείους του και στην περιοχή έγιναν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χανταϊός: Ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αττικόν» για τον 70χρονο που επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο – Είναι ασυμπτωματικός
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η απομόνωση εφαρμόζεται αποκλειστικά στο πλαίσιο επιτήρησης και πρόληψης, χωρίς να υπάρχει επιβεβαιωμένη λοίμωξη ή ένδειξη ενεργού νόσου
Το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 70χρονο στο Αττικόν