Ελλάδα

Τραγωδία στην Εύβοια: 85χρονη πνίγηκε σε γνωστή παραλία

Στην ίδια παραλία κόντεψε να πνιγεί και ένας άλλος ηλικιωμένος πριν λίγες μέρες

Άλλο ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα, πριν από λίγο (Κυριακή 20/7/2025), σε παραλία της Εύβοιας, όπου γυναίκα ηλικίας 85 ετών φαίνεται να πνίγηκε αφού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία Φηγιάς του Δήμου Καρύστου στη Νότια Εύβοια.

Την άτυχη γυναίκα είδαν άνθρωποι στην παραλία που αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα που δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Καρύστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του θανάτου της 85χρονος γυναίκας θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Στην ίδια παραλία μάλιστα πριν από λίγες μέρες ηλικιωμένος άνδρας ενώ κολυμπούσε ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ευτυχώς οι άνθρωποι στην παραλία κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τον βοήθησαν να βγει στην στεριά και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώτο κουδούνι την Πέμπτη για τη σχολική χρονιά –  Νέα μαθήματα, μόνιμοι διορισμοί και πολλαπλό βιβλίο
Κατά τη νέα σχολική χρονιά, 2025-26, θα εφαρμοστεί ένα νέο σχέδιο για τη διδακτέα ύλη όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου, με στόχο να δοθεί περισσότερη ελευθερία στους εκπαιδευτικούς
Σχολικά βιβλία
Τέλη του 2029 ολοκληρώνεται η γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας – Οι νέοι σταθμοί και οι μελλοντικές επεκτάσεις
Η Νέα Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας , ωστόσο, δεν θα περιοριστεί στο Τμήμα Α’ «Άλσος Βεΐκου-Γουδή», μιας και στον σχεδιασμό προβλέπεται η επέκτασή της και σε άλλες περιοχές
Το Μετρό της Αθήνας