Ελλάδα

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ηλικιωμένος νεκρός σε φωτιά

Νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (18.12.2019) σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε μονοκατοικία στην οδό Υπάτης στο Χαλάνδρι. Στο σπίτι έμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Η εστία της φωτιάς ήταν μικρή και οι εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα που έσπευσαν στο σημείο, την έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο.

xalandri fotia

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σπίτι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η φωτιά ξέσπασε κοντά στον άτυχο άνδρα κι εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το θύμα είχε υποστεί εγκαύματα από τη φωτιά αλλά ως πιθανότερη αιτία θανάτου αναφέρονται οι αναθυμιάσεις.

xalandri fotia

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, τι προκάλεσε τη φωτιά στο σπίτι στο Χαλάνδρι που κόστισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Ο αυτισμός είναι μη αναστρέψιμη δια βίου διαταραχή και μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από 14 μηνών - Οι γονείς δικαιούνται θεραπείες ειδικής αγωγής οι οποίες συνταγογραφούνται ετησίως
Παιδί
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - «Ο οδηγός έκανε πως βάζει αλάρμ και την εγκατέλειψε»
«Στην περιοχή υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Πολλοί είναι αυτοί που δεν σταματούν στην διάβαση και τρέχουν ανεξέλεγκτα ειδικά τις βραδινές ώρες ο δρόμος γίνεται πίστα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής
Αυτοκίνητο