Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αυξημένη ζήτηση στα δρομολόγια Intercity Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιήσει όλα τα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, αύριο Σάββατο (07.11.2020) και Κυριακή (08.11.2020).

Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό – βάσει των κανόνων που ισχύουν – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι, η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας 80χρονος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Χονολουλού στα Χανιά - «Ήθελα να τον σώσω» λέει αυτόπτης μάρτυρας
«Άρχισα να φωνάζω, ένας νεαρός, με βοήθησε, τον βγάλαμε στη στεριά και κάναμε εναλλάξ ΚΑΡΠΑ και είδαμε ότι έβγαζε αφρούς» λέει γυναίκα που προσπάθησε να σώσει τον 80χρονο
Παραλία στα Χανιά