Ελλάδα

Τροχαίο στον Κηφισό, “στενάζουν” οι οδηγοί στην Εθνική [pics]

Σε δρόμο του... μαρτυρίου έχει μετατραπεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26.10.2016) η Εθνική Αθηνών – Λαμίας για εκατοντάδες οδηγούς. Μια νταλίκα ανατράπηκε και το μποτιλιάρισμα έχει μήκος... χιλιομέτρων.

Όλα έγιναν πολύ νωρίς το πρωί όταν για άγνωστο ακόμη λόγο, νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, ανατράπηκε και “δίπλωσε” στη δεξιά πλευρά του δρόμου, λίγο μετά το σταθμό των ΚΤΕΛ, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στη γέφυρα Ροσινιόλ.

Δεν έχει εμπλακεί άλλο αυτοκίνητο ούτε και υπάρχουν τραυματισμοί.

Φυσικά, η κίνηση δεν άργησε να δημιουργηθεί και το μποτιλιάρισμα έφτανε έως τη διασταύρωση με τη Λένορμαν! Το γεγονός πως το μεγάλο όχημα δεν έχει ακόμα απομακρυνθεί από το σημείο συμβάλει στο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων που παρατηρείται από νωρίς το πρωί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια ο αστυνομικός για το revenge porn – «Μέχρι η ντροπή να αλλάξει μεριά» έγραφε η μπλούζα της
«Η ιστορία ξεκίνησε από το 2018 και ήθελα να αυτοκτονήσω όταν το έμαθα. Τότε ντρεπόμουν και χαίρομαι που δεν το έκανα, γιατί τώρα δεν ντρέπομαι»
Η Έλενα Κρεμλίδου με τη δικηγόρο της
Χάρης Θεοχάρης για την επίθεση στο γραφείο του: Πράξη δειλίας και τυφλής βίας, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
«Κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το μόνο παρήγορο στοιχείο μιας ενέργειας που δεν στρέφεται μόνο εναντίον προσώπων, αλλά εναντίον των θεσμών και της ίδιας της πολιτικής ζωής»
Επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη