Σάββατο, 2 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βαρυμπόμπη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της συμπλοκής πριν δεχτεί τις μαχαιριές ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου

Βαρυμπόμπη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της συμπλοκής πριν δεχτεί τις μαχαιριές ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τις μαχαιριές στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ενας 26χρονος που έχει ταυτοποιηθεί έριξε 15 μαχαιριές στον γνωστό επιχειρηματία που έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει υποβληθεί και σε μια σειρά από χειρουργεία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr διακρίνεται η έναρξη της συμπλοκής, η οποία κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία από μαχαιριές. Με την άσπρη μπλούζα είναι ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Μάρκου αντέδρασε επειδή ο 26χρονος μπήκε μπροστά του στην ουρά της καντίνας και κουβέντα στην κουβέντα βγήκαν έξω. Κι εκεί, χωρίς κανείς να καταλάβει πότε, ο καταζητούμενος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μαζί με τον 20χρονο φίλο του.

Οι αρχές μάλιστα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που μαχαίρωσε τουλάχιστον 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου στο σώμα, τα χέρια και τα πόδια (ένα από τα χτυπήματα βρήκε τη μηριαία αρτηρία).

 

Ο 26χρονος είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων. Μένει Ίλιον και έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για ναρκωτικά, ληστεία σε δρόμο και κατοχή μαχαιριού. Έρευνες γίνονται και και στο Ναύπλιο τόπος καταγωγής του 26χρονου.

«Ο δράστης όταν έφτασε στην καντίνα, παρέκαμψε δέκα άτομα που βρίσκονταν στην ουρά, ίσως να ήταν και περισσότεροι, ήταν πολύς κόσμος και πήγε πολύ προκλητικά και μπήκε μπροστά στον Γιάννη. Ο κόσμος άρχισε να γκρινιάζει, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι» είπε ο Γιάννης Μαρακάκης δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, μιλώντας στο newsit.gr

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις