Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία» λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης

«Δεν προδικάζουμε κάτι, πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να είμαστε σίγουροι»

Φως στα αίτια του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2024 στη Λάρισα, θα επιχειρήσει να δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Όπως τόνισε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, από την αυτοψία που έγινε στη σορό του Βασίλη Καλογήρου, δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, στοιχεία που να παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία.

«Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση χρόνου θανάτου αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ ακριβείς. Η αποσύνθεση έχει μια συγκεκριμένη σειρά που γίνεται το φαινόμενο αυτό οπότε και μπορούμε  να το χρονολογήσουμε», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» στον Alpha.

«Όσο περνάνε οι μέρες αυτά τα χρονικά στάδια αρχίζουν και συγχέονται με αποτέλεσμα να μην είναι ευκρινής αυτός ο προσδιορισμός. Παρ’ όλα αυτά θα υπάρχει μια τάξη μεγέθους του χρόνου θανάτου», εξήγησε.

 

«Από την αυτοψία, όπως ενημερώνομαι και εγώ, δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία να παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία άρα και σε εμφανή πράξη αυτοχειρίας. Όπως καταλαβαίνετε όμως, αυτά δεν μπορούν να αποκλειστούν στην παρούσα φάση, πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να είμαστε απολύτως σίγουροι».

«Δεν προδικάζουμε κάτι, δεν καταλήγουμε σε συμπέρασμα αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο», σχολίασε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» της Λένας Σαμαρά – Βουβός ο πόνος των αγαπημένων της
Ο θείος της 34χρονης, Αλέξανδρος Σαμαράς, η Νίκη Κεραμέως και η Λόλα Νταϊφά βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό - Το στεφάνι που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες
Κηδεία
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό
1
Νοσοκομείο Γεννηματάς: «Στις 20 Ιουλίου έγινε η συντήρηση στο ασανσέρ που έπεσε – Δεν διαπιστώθηκε καμία βλάβη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το σοβαρό περιστατικό - Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την συντήρηση του ασανσέρ αλλά και ο τεχνικός ασφάλειας του Νοσοκομείου αφέθηκαν ελεύθεροι
Νοσοκομείο Γεννηματάς
Λένα Σαμαρά: Σήμερα το «στερνό» αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών – Η άγνωστη ζωή της και ο ξαφνικός θάνατος
Η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από επιληπτικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς – Οι αναρτήσεις του Αντώνη Σαμαρά και η επιθυμία της οικογένειας
Λένα Σαμαρά 2