Ελλάδα

Βασίλης Κικίλιας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν και έφτασαν εγκαίρως

Εικόνα από το drone των Μελισσίων καθώς έχει εντοπίσει τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (1.8.24) στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε μέσω ανάρτησής του στο “Χ” ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «οι πυροσβεστικές δυνάμεις μας πρόλαβαν και έφτασαν εγκαίρως στο πεδίο».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:

«Εδώ βλέπετε από το drone Μελισσίων την προ μίας ώρας έναρξη πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, στους πρόποδες της Πάρνηθας. Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις μας πρόλαβαν και έφτασαν εγκαίρως στο πεδίο. Το λόγο τώρα έχει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και η ΕΛΑΣ».

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση αλλά μετά από τη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής τέθηκε υπό έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα