Ελλάδα

Βίλα Μεταξά στο Σούνιο: Το αμαρτωλό πολυτελές αυθαίρετο με την ομορφότερη θέα στον πλανήτη

Στο «σφυρί» για πολλοστή φορά η περίφημη Βίλα Μεταξά στο Σούνιο. Πρόκειται για το πολυτελές, αυθαίρετο, ακίνητο που στέκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ναό του Ποσειδώνα.

Η βίλα Μεταξά στο Σούνιο ίσως και να διαθέτει την ομορφότερη θέα στη γη, καθώς ατενίζει προς τον μαγευτικό αρχαίο ναό του Ποσειδώνα και το απέραντο ελληνικό γαλάζιο. Η ιστορία της βίλας είναι μπλεγμένη στα δαιδαλώδη πλοκάμια της αθάνατης ελληνικής γραφειοκρατίας. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε το παν για να αξιοποιήσει τα γνωστά «παραθυράκια» του Δημοσίου. Αλλά και ο κρατικός μηχανισμός από τη δική του μεριά έκλεισε τα μάτια στις πολεοδομικές παραβάσεις κατά την ανέγερση – επέκταση των πολυτελών εγκαταστάσεων.

Δείτε στο βίντεο του Up Stories την ιστορία της αμαρτωλής βίλας Μεταξά απέναντι από τον πανέμορφο Ναό του Ποσειδώνα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί, ενισχύονται τα μπλόκα – «Επενδύουμε χωρίς να ξέρουμε αν θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω»
Ενισχύονται συνεχώς τα μπλόκα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καρδίτσα - «Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους και οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας
Λήψη με drone από το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65)
15