Ελλάδα

Βίντεο από τη μάχη του «Superjet» με τους ανέμους στα Κουφονήσια – Δαμάζοντας τα κύματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διπλή προσπάθεια από το «Superjet» να δέσει στα Κουφονήσια. Το ταχύπλοο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο προσεγγίζει το λιμάνι ερχόμενο από Νάξο, με ισχυρούς βόρειους ανέμους και ριπές που ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Το ταχύπλοο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Superjet» πλησιάζει στα Κουφονήσια, αλλά οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν δυσχεραίνουν πολύ την πρόσδεσή του.

Ο καπετάνιος δεν καταφέρνει να «δέσει» με την πρώτη προσπάθεια και επιχειρεί και δεύτερη που είναι επιτυχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλλον πέθανε, έπαθε ανακοπή λόγω αντίδρασης στη μέθη» – Το μήνυμα της γραμματέως της κλινικής
Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπνοθεραπευτή στην υπόθεση και για τη χορήγηση μέθης και σε άλλο ασθενή - Τι είπε η υπάλληλος του ιατρείου για τον απινιδωτή, τη μέθη και τα εξαφανισμένα μηχανήματα
Γιώργος Μαζωνάκης