Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Το αμάξι μετατράπηκε σε πύρινη μπάλα

Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Το αμάξι μετατράπηκε σε πύρινη μπάλα

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11.07.2022) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, φαίνεται η στιγμή του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν το μαύρο ΙΧ συγκρούεται πάνω στο δέντρο και παίρνει φωτιά.

Στις 00:10 όπως φαίνεται και στο βίντεο, το μαύρο ΙΧ που κατευθύνεται προς την Νέα Μάκρη, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρεκκλίνει από την πορεία του, «καρφώνεται» πάνω στο δέντρο και τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 34χρονος οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος:

«Ο άνθρωπος ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς τη Νέα Μάκρη. Μάλλον έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στο δέντρο, κόπηκε το αμάξι στα δύο και εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα. Από τα πετάλια και μετά δεν υπήρχε αυτοκίνητο», δήλωσε στο newsit.gr ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις