Ελλάδα

Βόλος: 60χρονος με νοητική στέρηση ζούσε μέσα στο σπίτι με τον νεκρό πατέρα του επί 7 ημέρες

Ο υπερήλικας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Μπροστά σε μια σοκαριστική υπόθεση βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (24.07.2025) οι αστυνομικές αρχές στον Βόλο, όταν 90χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δέκα ημέρες μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το the newspaper.gr, το μακάβριο εύρημα αποκάλυψαν γείτονες της πολυκατοικίας, οι οποίοι, μην αντέχοντας πλέον την ασφυκτική δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα, κάλεσαν την Αστυνομία

Το στοιχείο που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γιος του εκλιπόντος ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα επίσης ένοικος του ίδιου σπιτιού, ζούσε στο διαμέρισμα όλο αυτό το διάστημα, χωρίς -όπως ισχυρίστηκε- να έχει αντιληφθεί ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει.

Η κόρη του ηλικιωμένου που ζει στην Θεσσαλονίκη ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και ήλθε στον Βόλο για να δει τι συμβαίνει.

Στο διαμέρισμα μετέβη η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την απομάκρυνση της σορού η οποία βρέθηκε σε αποσύνθεση και από το διαμέρισμα αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Όπως γράφει το gegonota.news, ο υπερήλικας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πριν από λίγες ημέρες λιποθύμησε στην λαϊκή αγορά όπου είχε πάει για ψώνια.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν εν αποστρατεία Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα γνωστός στους παλαιότερους κύκλους των Σωμάτων Ασφαλείας.

Έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΚΥΣΕΑ – Έκτακτες κρίσεις: Νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής
Με τις έκτακτες κρίσεις στον Στρατό Ξηράς, το ΚΥΣΕΑ όρισε νέο Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, αξιωματικό με μακρά και πολυσχιδή πορεία
Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής 1
«Πρέπει να διερευνηθεί πώς έφτασαν τα κειμήλια στα χέρια των μοναχών» δηλώνει η Δημογλίδου - Πώς οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν το κύκλωμα στα Καλάβρυτα
Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου δεν έχει ακόμα υπολογιστεί η αξία των κειμηλίων - «Το αποτέλεσμα της έρευνας εξέπληξε και τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν»
O Ηγούμενος της Μονής Καλαβρύτων, που φέρεται πως προσπάθησε να πουλήσει Βυζαντινές εικόνες και Ευαγγέλια
Αμαλιάδα: Ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη κατηγορεί την Ειρήνη Μουρτζούκου – «Η φόνισσα σκότωσε το παιδί μου»
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το πολυσέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα αποκάλυψε ότι ο θάνατος του μικρού παιδιού δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια, αλλά σε δολοφονία δια ασφυξίας
Ειρήνη Μουρτζούκου