Ελλάδα

Βόλος: Δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα οι υποθέσεις από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό το 2017

Την ώρα που άπαντες θρηνούν για το χαμό του 19χρονου Αλκη που δολοφονήθηκε από οπαδούς, η ατιμωρησία για επεισόδια δεν έχει τέλος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των όσων έγιναν το 2017 στο Πανθεσσαλικό στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με τραυματίες και εικόνες που προκάλεσαν σοκ, με τις δίκες όμως των συλληφθέντων να βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα σύμφωνα με το GRTimes.gr. 

Θυμίζουμε ότι πριν από εκείνη την αναμέτρηση, οπαδοί των δύο ομάδων που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, συνεπλάκησαν σε άνευ προηγουμένου εκτεταμένα επεισόδια που από θαύμα δεν επέφεραν τον θάνατο σε κάποιον από τους συμμετέχοντες.

Σε εκείνες τις επιθέσεις εκτός από μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 15 άτομα, επιστρατεύτηκαν και μεταλλικές δοκοί, κοντάρια, μεταλλικές ζώνες, πλαστικά καρεκλάκια, σημαιάκια του κόρνερ.

Ο απολογισμός εκείνων των επεισοδίων, στα οποία φέρεται να μετείχε και ο 23χρονος συλληφθέντας για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, είχαν γίνει συνολικά 21 προσαγωγές και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε δραστών. Οι δίκες όμως ακόμα εκκρεμούν, επιβεβαιώνοντας όσους μιλάνε για καθεστώς ατιμωρησίας, καθώς ανάλογες καθυστερήσεις σε τέτοιου είδους υποθέσεις έχουν σημειωθεί και σε άλλες υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε»
«Τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε "Δεν ήρθε στο ραντεβού". Μετά έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε "θα αυτοκτονήσω"» είπε η 18χρονη στους αστυνομικούς
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο
Ραντεβού θανάτου λόγω ερωτικής αντιζηλίας πίσω από τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο - Τα μηνύματα που οδήγησαν στον δράστη
Στο κινητό τηλέφωνο του 20χρονου εντοπίστηκαν μηνύματα που αποκάλυπταν ένταση ανάμεσά τους, με αφορμή προσωπικές διαφορές που σχετίζονταν με μια γυναίκα
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο 15
Παραμένει ταμπουρωμένος ο άνδρας με την καραμπίνα στον Νέο Κόσμο - Στο σημείο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ανάμεσά τους και μέλη της ΟΠΚΕ επιχειρούν να εκτονώσουν την ένταση και να πείσουν τον άνδρα να αφήσει το όπλο και να βγει με ασφάλεια από το σπίτι
Μεγάλη κινητοποίηση στον Νέο Κόσμο