Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: Μήπως να το ξανασκεφτούμε για τα πανηγύρια;

Βουλευτής που συμμετείχε στο γλέντι στην Αλίαρτο: Μήπως να το ξανασκεφτούμε για τα πανηγύρια;

Οι εικόνες στο γλέντι στην Αλίαρτο προκάλεσαν, δικαίως, σάλο. Όχι μόνο γιατί όπως προκύπτει από τις εικόνες που ανέβηκαν στα social media αλλά και γιατί εκεί βρέθηκαν δυο βουλευτές και ο δήμαρχος Λιβαδειάς.

Ο ένας από τους βουλευτές που έδωσαν το παρών στο πανηγύρι ήταν ο Ανδρέας Κουτσούμπας, που έχει εκλεγεί στην περιοχή ήταν ο Ανδρέας Κουτσούμπας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο βουλευτής που βρέθηκε στην Αλίαρτο, υποστήριξε πως όλα έγιναν με αποστάσεις. Εντάξει, ίσως τα πράγματα να ξέφυγαν λίγο πάνω στο… χορό!

Click4more “Πατείς με πατώ σε” σε… γλέντι στην Αλίαρτο παρουσία βουλευτών, δημάρχων και… γιατρών (pics)

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κουτσούμπα, «τόσο κατά την είσοδο υπήρχε ιδιωτική ασφάλεια όσο και μέσα στο χώρο, που είναι η μεγάλη πλατεία της Αλιάρτου και δεν υπάρχει θέμα συνωστισμού, υπήρχε τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. Στα τραπέζια ήταν ανά 6 άτομα ούτε εμείς οι προσκεκλημένοι δεν ήμασταν όλοι μαζί για να μην υπάρχει συνωστισμός».

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση στην οποία πήγε αλλά… «δεν κουνήθηκα από τη θέση μου να χαιρετίσω όπως συνηθίζεται να κάνουν οι πολιτικοί».

Είπε επίσης ότι ο πρόεδρος του συλλόγου ζητούσε συνεχώς από το μικρόφωνο να τηρούνται τα μέτρα. «Τώρα αν κάποια στιγμή πάνω στο χορό δημιουργήθηκε κάτι περισσότερο από το επιτρεπόμενο δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ. Όταν εμείς σηκωθήκαμε, όπως επιβάλλεται, για λόγους εθιμικούς να σύρουν το χορό οι επίσημοι για να ξεκινήσει το γλέντι, υπήρχε απόλυτη τάξη. Καθ’ όσο χρόνο βρισκόμουνα στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα με μεγάλη ευλάβεια γιατί οι ίδιοι οι διοργανωτές ανά πάσα στιγμή στο μικρόφωνο ζητούσαν».

Click4more Γουδί και Αλίαρτος… βάζουν θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια

Πρόσθεσε ότι αν κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να ξέφυγαν «δεν μπορεί να ευθύνεται ο βουλευτής ή η πολιτεία για το αν κάποιος δεν τήρησε τα μέτρα».

Και δεν έκρυψε ότι κι εκείνος σκέφτεται, όπως είπε, πως τα πανηγύρια πρέπει να απαγορευτούν. «Μήπως πρέπει η πολιτεία να επανεξετάσει αν πρέπει να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις;  Είναι ο προβληματισμός μου αυτός, μπορούν να γίνονται, εγκυμονούν κινδύνους αυτές οι εκδηλώσεις;».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις