Ελλάδα

Βρέθηκαν οι γονείς του 14χρονου που περιπλανιόταν στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά – Η νέα ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σημαντική υπήρξε η κινητοποίηση ευαισθητοποιημένων πολιτών που επικοινώνησαν με τις αρμόδιες αρχές

Έληξε αργά το απόγευμα της Κυριακής (03.08.2025) η αναζήτηση των γονέων του 14χρονου αγοριού, που βρέθηκε από περαστικούς να περιπλανιέται ασυνόδευτο στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, αργά το βράδυ του Σαββάτου (02.08.2025).

Όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», εντοπίστηκαν οι γονείς του 14χρονου που περιπλανιόταν μόνο του στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Σημαντική υπήρξε η κινητοποίηση ευαισθητοποιημένων πολιτών, οι οποίοι επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Το Χαμόγελου του Παιδιού» και τις Αστυνομικές Αρχές, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την εύρεση των στοιχείων του ανήλικου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 25
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 11