Ελλάδα

Βριλήσσια: Διαρρήκτες κατέβηκαν από την ταράτσα στο μπαλκόνι και άρπαξαν χρυσά ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Οι διαρρήκτες έφυγαν με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Με γεμάτες τις τσέπες έφυγαν διαρρήκτες από ένα σπίτι στα Βριλήσσια, καθώς κατάφεραν να αρπάξουν κοσμήματα και ρολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ.

Όπως κατήγγειλε 50χρονος, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αυστραλία, διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στα Βριλήσσια λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της 2ας Ιανουαρίου και μέσα σε 12 λεπτά κατάφεραν και «σήκωσαν» πολύτιμα αντικείμενα, ανάμεσά τους και πανάκριβα ρολόγια.

Οι δράστες για να μπουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, κατέβηκαν από την ταράτσα στο μπαλκόνι.

Μέσα σε 12 λεπτά άρπαξαν πέντε χρυσά ρολόγια διάσημων οίκων, δύο χρυσές αλυσίδες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκόχρυσο με διαμάντια. Η αξία των κοσμημάτων που άρπαξαν ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες φαίνεται να έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka
Οι αγρότες κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα: Πρωτοχρονιά με σούβλες, ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική – Εντυπωσιακές εικόνες από τη Νίκαια
Οι ψησταριές έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με τους αγρότες να ψήνουν κοκορέτσια, κοντοσούβλια και αμέτρητα καλαμάκια, ενώ παράλληλα οι αγρότες τραγουδούν ρεμπέτικα
Ρεβεγιόν στα μπλόκα
88