Ελλάδα

Χαλάει ο καιρός μέχρι την Πρωτομαγιά

Αλλάζει ο καιρός και θα... μαζέψουμε το Μάη με βροχές και καταιγίδες! Τι προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τον Πασχαλινό ανοιξιάτικο καιρό με την ηλιοφάνεια και την εξασθένιση των ανέμων, το σκηνικό αλλάζει από το βράδυ της Δευτέρας και περιμένουμε νεφώσεις από τα νοτιοδυτικά και τα δυτικά που το βράδυ θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές στην νότια Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και αργότερα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι άνεμοι έχουν ένταση 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο, πράγμα που θα δυσκολέψει αρκετούς ταξιδιώτες κυρίως της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς να περάσουν απέναντι στην Κυλλήνη.

Η κακοκαιρία την Τρίτη και την Τετάρτη θα επεκταθεί στις υπόλοιπες δυτικές, νότιες και κεντρικές περιοχές με βροχές οι οποίες κατά τόπους θα είναι έντονες ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις νοτιότερες περιοχές. Ετσι θα είναι το μοτίβο του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας δηλαδή μέχρι και την Πρωτομαγιά.

Πιο αναλυτικά σήμερα προβλέπονται:
Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, δίνοντας τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές στα δυτικά, στην Πελοππόνησο και πιθανόν στην Κρήτη, αλλά και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 11 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, ενώ στο Νότιο Ιόνιο και στη Θάλασσα των Κυθήρων θα επικρατήσει πολύ ενισχυμένο ανατολικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική:
Προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός με παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη:
Τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι.  Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ακούστε τι προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα δυτικά η επιδείνωση του καιρού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την επόμενη εβδομάδα οι τοξικολογικές του Γιώργου Μαζωνάκη - Καταθέτουν οι εργαζόμενες του ιατρείου για τον θάνατό του
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες επικοινωνίες μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή που κατάθεσε τη Δευτέρα - Σε εξέλιξη οι έρευνες από την ΑΑΔΕ για τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού
Οι 2 κατηγορούμενοι γιατροί
Ακόμα και πισώπλατα μαχαίρωνε ο 27χρονος την Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα - Κοιμόταν για ώρες ο δράστης μετά το φονικό
Ο 27χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για οπαδική βία και μικροκλοπές - Γιατί τα οικονομικά κίνητρα που ο ίδιος ισχυρίστηκε δεν πείθουν τις αστυνομικές αρχές - Απολογείται την Πέμπτη
25χρονη Πηνελόπη 8
Τα δύο ραντεβού του Μαζωνάκη για πλασμαφαίρεση και τα sms μεταξύ της γιατρού και υπνοθεραπευτή - «Σε πήρα στον λαιμό μου»
Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει να κάνει δύο πλασμαφαιρέσεις στο μοιραίο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι - Η συνάντηση με τον υπνοθεραπευτή και τα μηνύματα που ρίχνουν φως στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης
14
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τα κινητά τηλέφωνα θα δώσουν «απαντήσεις» για το κίνητρο του δράστη – «Τσακωμός για 1.900 ευρώ»
Στον 27χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
7