Ελλάδα

Χαλάνδρι: «Με λένε Βασιλική» – Παράτησε το βρέφος στην παιδική χαρά αφήνοντας σημείωμα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Χαλάνδρι όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που εγκατέλειψε ένα κοριτσάκι σε παιδική χαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο είναι περίπου δύο μηνών.

Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο κάλτσες παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εσωτερικό της τσάντας βρέθηκε ένα σημείωμα που έγραφε: «Με λένε Βασιλική».

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το οπτικό υλικό που εξέτασαν οι αστυνομικοί αλλά και από την κατάθεση του συναδέρφου τους, το μωράκι φαίνεται να το άφησε μια εύσωμη γυναίκα η οποία φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, μάσκα για τον κορονοϊό κι είχε καλυμμένο το κεφάλι της μάλλον με κουκούλα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου αποχαιρετά την εισαγγελία - «Δούλεψα έχοντας 2 παιδιά και φεύγω έχοντας το ένα στο μνήμα»
«Πριν 40 χρόνια, έχοντας στα σπλάγχνα μου τον Βασίλη, δούλεψα μερόνυχτα με δύο παιδιά και αποχαιρετώ ντυμένη στα μαύρα, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία (υπόθεση Τεμπών) έχοντας το ένα μου παιδί - θυσία», γράφει η Σοφία Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου με τη μητέρα του 3