Ελλάδα

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία» – Νέα καταγγελία επιχειρηματία για την «αμαρτωλή» ΔΟΥ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβαιναν των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας, που είχε ως αποτέλεσμα 7 άτομα να συλληφθούν, ενώ ακόμα 6 ονόματα περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. 

Οι αρχές κατάφεραν να διαπιστώσουν όσα γινόντουσαν στην εφορία της Χαλκίδα μετά από ενδελεχή έρευνα και αποκάλυψαν τη δράση των εφοριακών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση με θύμα έναν 50χρονο επιχειρηματία, που κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται επιχειρηματίας που μίλησε στον ΑΝΤ1 περιέγραψε ότι «δρούσαν σαν μαφία εγώ το ένιωσα. Όταν έφυγα από εκεί έφυγα με το σκεπτικό ότι ήταν μαφία. Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά, δεν υπήρχε πιο ξεκάθαρο μήνυμα, δεν είχε κάτι άλλο να μου πει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως μέλη του κυκλώματος του είπαν «δεν πρόκειται να πάρεις αυτά που δικαιούσαι».

 

Μάλιστα, τόνισε πως: «Δεν ζήτησα τίποτα να μου διαγράψουν κάτι, ένα πέναλτι, την επιστροφή μου ζήτησα. Μου ζήτησαν να τους δώσω ένα 5% από επιστροφή φόρου. Μου λέει λέει “τόσα λεφτά θα πάρεις και λίγο είναι” σαν τους χρωστάω χάρη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρόβλημα στατικότητας στον σταθμό του ηλεκτρικού «Μοναστηράκι»: Εκτεταμένες φθορές στον μεταλλικό σκελετό
Εντοπίστηκε οξείδωση στις σιδηροδοκούς του σταθμού στα τμήματα που συνδέουν την γραμμή 1 με την γραμμή 3 του μετρό - Φόβος για την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων
Ηλεκτρικός
Μαθητική παρέλαση σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. στην οδό Τσιμισκή, ενώ στις 12:30 μ.μ. θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων, στις προτομές και στους ανδριάντες από μαθητικές αντιπροσωπείες
Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Φίλαθλος στην Πάτρα έπαθε έμφραγμα στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του από άγρια επεισόδια σε τοπικό αγώνα
Πήρε στα χέρια του το παιδί του και ξεκίνησε να τρέχει για να το σώσει από τους μανιασμένους οπαδούς - Όταν το μετέφερε σε ασφαλές μέρος ξεκίνησε να νιώθει δυσφορία
ΜΕΘ