Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χαλκίδα: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας του 43χρονου – «Δεν υπήρχε βιασμός» λέει ο δικηγόρος του θύματος

Χαλκίδα: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας του 43χρονου – «Δεν υπήρχε βιασμός» λέει ο δικηγόρος του θύματος

Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου το Σάββατο (20.1.2024) το πρωί έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα. Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας έπεσε νεκρός από τα χέρια μιας 39χρονης μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως ανέφεραν πως η 39χρονου βασανιζόταν εδώ και χρόνια, καθώς βιάστηκε πριν από τρία χρόνια από τον 43χρονο. Αυτό υποστήριξαν οι γονείς της γυναίκας από τη Χαλκίδα μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου σημείωσε στο evima.gr, πως δεν υπήρξε ποτέ βιασμός: «Πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός», τόνισε ο κ. Θανάσης Τάρτης.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει η συμπεριφορά της κόρης του: «Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και ο αδερφός του δήλωσαν από την πρώτη στιγμή πως η 39χρονη παρενοχλούσε για χρόνια τον 43χρονο, γι’αυτό ο ίδιος είχε αναγκαστεί να μετακομίσει στη πόλη της Χαλκίδας και να φύγει από το χωριό, ενώ είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο κ. Τάρτης σημείωσε πως ο ίδιος είχε δει ένα μήνυμα της 39χρονης προς το θύμα: «Τέλος του 2021, αρχές του 2022 ήρθε στο δικό μου γραφείο το σημερινό θύμα προσπαθώντας να βρει λύση στις απειλές που δεχόταν από την σημερινή δράστιδα. Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος που του είχε στείλει μήνυμα και του έλεγε: “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”».

Το χρονικό

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί, όταν κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά η 39χρονητον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει από τη δολοφονική της μανία, δέχτηκε απανωτές μαχαιριές και άφησε την τελευταία πνοή του.

Τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση οι αστυνομικοί με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Η σύζυγός του από το μπαλκόνι, μάρτυρας της άγριας δολοφονίας του συζύγου της, άρχισε να ουρλιάζει και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις