Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Του είχα πει να πάει για απεξάρτηση επειδή μας ζητούσε πολλά χρήματα» περιγράφει η μητέρα του δράστη στο newsit.gr

Χαλκίδα: «Του είχα πει να πάει για απεξάρτηση επειδή μας ζητούσε πολλά χρήματα» περιγράφει η μητέρα του δράστη στο newsit.gr

«Αυτό που έκανε, το κάνει ένας εγκληματίας που το ‘χει στο αίμα του» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 39χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα και έλεγε ψέματα στις αρχές και την οικογένεια της νεκρής επί 25 ολόκληρες μέρες.

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δράστη της Χαλκίδας, την ώρα που θρηνεί για την γυναίκα που σκότωσε το παιδί της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την άσχημη τροπή που πήρε η ζωή του γιου της και θρηνεί για τον ίδιο και το μέλλον του, μιλώντας στο newsit.gr αναρωτιέται «γιατί θόλωσε; Μπορούσε να φύγει. Δεν μπορώ να καταλάβω τί τον ώθησε να δώσει 5 μαχαιριές. Θα μπορούσε να φύγει. Για κλοπή θα ήταν άλλο πράγμα, τώρα για φόνο».
«Δεν γνωρίζω αν ήταν μπλεγμένος με τοκογλύφους. Αυτό που έκανε, το κάνει ένας εγκληματίας που το ‘χει στο αίμα του. Δεν ήταν εγκληματίας. Εκτός αν έχει διπολική διαταραχή ή αν είναι ψυχολογικά διαταραγμένος. Του είχα πει να πάει για απεξάρτηση επειδή μας ζητούσε πολλά χρήματα, χιλιάρικα και μας έλεγε ότι είναι για να φτιάξει το αυτοκίνητο».

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι «δεν γνωρίζαμε τίποτα ούτε για ναρκωτικά, ιδέα δεν είχαμε. Ήταν πάντα νηφάλιος», ενώ σε ερώτηση για την ληστεία που είχε κάνει ο 39χρονος το 2011, εξηγεί ότι το ακούει για πρώτη φορά από εμάς και ότι δεν το γνώριζε μέχρι τώρα.

«Άμα φεύγει το παιδί από το σπίτι… Ήταν ένα παιδί που δεν ανοίγεται, δεν μου μιλούσε. Είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή μας» καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα του 39χρονου.

Ο παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης και δολοφόνος της μητέρας της έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (7.06.2024) με την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας να παραμένει σοκαρισμένη από το άγριο φονικό και την κυνική ομολογία του 39χρονου δολοφόνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις