Ελλάδα

Χαλκιδική: Έρευνες για αγνοούμενο ψαρά από στεριά και θάλασσα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για έναν 55χρονο ψαρά, ο οποίος εξαφανίστηκε στην περιοχή Λουτρά Αγίας Παρασκευής στη Χαλκιδική.

Οι έρευνες στη Χαλκιδική για τον αγνοούμενο ψαρά γίνονται με αέρα 5 μποφόρ τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. 

Σύμφωνα με το GRTIMES ο άνθρωπος έχει να δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης.

Δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής του αγνοούμενου ψαρά, παρά τις έρευνες που γίνονται στην περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
2