Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χαμός σε πτήση Παρίσι – Αθήνα: Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ φώναζε, έβριζε και έφτυνε

Χαμός σε πτήση Παρίσι – Αθήνα: Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ φώναζε, έβριζε και έφτυνε

Συναγερμός σήμανε σε πτήση από το Παρίσι για την Αθήνα όταν ένας επιβάτης σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει και να φτύνει τους συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο

Το βίντεο με το περιστατικό μέσα από την πτήση δημοσίευσε το site της Κρήτης flashnews.gr, ενώ χάρη στον επαγγελματισμό του πληρώματος το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει. Μάλιστα, το δημοσίευμα του flashnews.gr αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή που ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο είχε περίεργη συμπεριφορά. Τραγουδούσε μόνος του και φώναζε.

Στην συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.

Οι αεροσυνοδοί αποφάσισαν να μην σερβίρουν φαγητό φοβούμενοι ότι ο άνδρας μπορεί να χρησιμοποιούσε επιθετικά τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα. 

Όσοι κάθονταν κοντά του είχαν απομακρυνθεί.

Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν άψογα και με επαγγελματισμό το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε άμεσα ο πύργος ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος.

Πέρα από την αναστάτωση το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο να αντιμετωπίζει με επιτυχία παρόμοια περιστατικά.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις