Ελλάδα

Χανιά: 10χρονο αγόρι η δεύτερη καταγγελία κατά του γιατρού που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδική κατασκήνωση

Ο 63χρονος αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι εξετάσεις των παιδιών έγιναν παρουσία νοσηλεύτριας

Την Τρίτη 5 Αυγούστου θα απολογηθεί ο 63χρονος γιατρός στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στην κατασκήνωση. Ένα 10χρονο αγόρι είναι η δεύτερη καταγγελία για θωπεία στο εξεταστήριο.

Μετά τη μετατροπή των κατηγοριών σε βάρος του σε κακουργήματα και τη σύλληψή του, ο 63χρονος γιατρός κλήθηκε να απολογηθεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η δεύτερη μήνυση που έχει υποβληθεί κατά του γιατρού είναι από οικογένεια 10χρονου αγοριού που αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο 63χρονος την ώρα της εξέτασης τού θώπευσε τα γεννητικά όργανα.

Ανάλογης φύσης είναι η καταγγελία της 14χρονης κατασκηνώτριας, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του στις 29 Ιουλίου μέσα στην κατασκήνωση όταν ο 63χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Η αρχική παραπομπή του έγινε στο αυτόφωρο και σήμερα υπό το βάρος των νέων στοιχείων, η δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία και του απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Από τη μεριά του ο γιατρός αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι εξετάσεις των παιδιών έγιναν παρουσία νοσηλεύτριας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπρωχνε το παιδί βαθιά στη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου κι αυτό προσπαθούσε να πάει κοντά της» λέει ο Καλλιακμάνης
Ο ίδιος αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος στο σπίτι που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα, καθώς εκτιμά ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί πριν οδηγηθεί στην παραλία της Έδεμ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία