Site icon NewsIT
14:30 Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025

Χανιά: Παραδόθηκε ο 23χρονος που εκτέλεσε τον 52χρονο θείο του στο γλέντι στο Έλος Κισσάμου

Ο 23χρονος πυροβόλησε με ένα 22αρι πιστόλι τον 52χρονο θείο του μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ατόμων που βρίσκονταν στη γιορτή του Κάστανου

Στις Αρχές παραδόθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 23χρονος δράστης για τη δολοφονία του 52χρονου θείου του σε γλέντι στο Έλος Κισσάμου στα Χανιά, το απόγευμα της Κυριακής (27.10.25).

Ο 23χρονος πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας (27.10.25) για τη δολοφονία του 52χρονου στο Έλος Κισσάμου.

Ο 23χρονος πυροβόλησε με ένα 22αρι πιστόλι τον 52χρονο θείο του μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ατόμων που βρίσκονταν στη γιορτή του Κάστανου.

Ο 52χρονος είχε σηκωθεί από το τραπέζι που κάθονταν με την παρέα του και βρίσκονταν κάτω από τη σκηνή που υπήρχε η ορχήστρα και ο τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης. Τότε, τον πλησίασε ο 23χρονος ανιψιός του κι αφού έφτασε σε απόσταση δύο μέτρων σήκωσε το 22αρι και των πυροβόλησε τρεις φορές σε θώρακα και την  καρδιά. Αμέσως στο πανηγύρι επικράτησε πανικός, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Ο δράστης είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά το άγριο έγκλημα, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. 

Ο 23χρονος δράστης φέρεται να είχε διαφορές με τον 52χρονο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες σε καβγά το θύμα είχε χαστουκίσει τον δράστη.

Η αστυνομία στα Χανιά βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version