Ελλάδα

Χειροπέδες σε κλέφτη που είχε ρημάξει σπίτια σε Γέρακα, Παλλήνη και Αγία Παρασκευή

Συνελήφθη ένας 37χρονος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στην Αγία Παρασκευή. Εξιχνιάστηκαν 15 περιπτώσεις κλοπών.

Ο 37χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το πρωί της 20ής Ιανουαρίου 2021 στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης.

Λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει ποδήλατο από πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 37χρονος κινούμενος πρώτες πρωινές ώρες με συνεργούς του που αναζητούνται, έμπαιναν σε αυλές σπιτιών και πυλωτές και υπόγειους χώρους πολυκατοικιών και έκλεβε ποδήλατα και ηλεκτρικά εργαλεία.
Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 14 περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Παλλήνης, Γέρακα και Αγίας Παρασκευής.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 34χρονη για κλοπές από καταστήματα, προτιμούσε ακριβά τάμπλετ, ρούχα και παπούτσια – Βίντεο με τη δράση της
Δεν δίσταζε μάλιστα να χτυπήσει δύο φορές το ίδιο κατάστημα, ενώ προκειμένου για να έχει μεγαλύτερη λεία πραγματοποιούσε πολλές κλοπές μέσα στην ίδια ημέρα
Η 34χρονη τη στιγμή που κλέβει τάμπλετ
Δημήτρης Σταμάτης: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του πρώην υπουργού – Παρών και ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία
Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό και τη σύζυγό του παρόντες στην κηδεία ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Κώστας Καραγκούνης και άλλοι
Κηδεία Δημήτρη Σταμάτη