Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Χιόνια και τσουχτερό κρύο από σήμερα – Φτιάχνει ο καιρός Δευτέρα – Τρίτη, χαλάει ξανά ενόψει… Πρωτοχρονιάς – Αναλυτική πρόγνωση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Από σήμερα… ξαναμπαίνει ο χειμώνας
– Έρχονται πολλά χιόνια, στα ορεινά κυρίως, που θα ρίξουν τη θερμοκρασία πολύ
– Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
– Θα πέσει στους -2 η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα
– Νέα επιδείνωση του καιρού από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το μεσημέρι σήμερα οι θερμοκρασίες θα είναι κοντά στους 15 βαθμούς ενώ στα νησιά θα πιάσουν ακόμη και τους 18 με 19 βαθμούς ωστόσο τη νύχτα το θερμόμετρο θα πέσει σε όλη τη χώρα κοντά στους 5 και από αύριο ο υδράργυρος πέφτει ακόμη περισσότερο.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο του Σαββατοκύριακο ο Δεκέμβρης μας επιφυλάσει κακοκαιρία με νεφώσεις που θα συνοδεύονται από τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσου στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας ενώ θα εκδηλωθουν καταιγίδες κυρίως στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ ενώ στα νότια θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 εως 11 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 εως 15 με 16 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 17 βαθμούς κελσίου.

Χιονισμένη Πρωτοχρονιά και τσουχτερό κρύο προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις μέρες της Πρωτοχρονιάς. Μικρή βελτίωση θα υπάρξει τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη θα έχουμε νέα επιδείνωση καθώς ένα νέο ψυχρό μέτωπο θα επηρρεάσει τη χώρα. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει περισσότερα χιόνια τα οποία θα κατηφορίσουν νοτιότερα και δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμη και στα βουνά της Πελοποννήσου ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό.
Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:



ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε