Ελλάδα

Χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας – Νέο δελτίο ΕΜΥ, πυκνές χιονοπτώσεις αύριο στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.02.2023) προειδοποιεί η ΕΜΥ σε νέο δελτίο της, ενώ αυτήν τη στιγμή χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας

Ειδικότερα, τις επόμενες ώρες, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, ο οποίος θα επηρεάσει ξανά την Αθήνα και γενικότερα την Αττική, θα είναι χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός, θυελλώδεις άνεμοι και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, xιονοπτώσεις θα έχουμε:

1) Την Κυριακή (05/02/2023) 

α. Στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Χαλκιδική και τη Θράκη. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες στη Χαλκιδική και τη Θράκη θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση.

β. Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία (ιδιαίτερα στην ανατολική Μαγνησία), στην Εύβοια και στην ανατολική Στερεά. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και θα σημειωθούν ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

γ. Από το απόγευμα στις Κυκλάδες (κυρίως στα ορεινά) καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης όπου θα είναι κατά περιόδους πυκνές.

δ. Καταιγίδες χιονιού θα εκδηλώνονται στις ανατολικές θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

ε. Ειδικά για την Αττική πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, εντός του αστικού ιστού. Οι χιονοπτώσεις θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: «Θόλωσα» είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία της Βασιλικής – «Πάλεψα, την αφόπλισα και πήρα το μαχαίρι»
Είχε βάλει κοριούς όπως είπε όχι από ζήλια, αλλά γιατί ήθελε να έχει αποδεικτικά στοιχεία και να ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα