Χιονοθύελλα στην Εθνική, σφυροκοπά η «Μήδεια»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, που χρειάζονται αλυσίδες

Κλειστή η γέφυρα της Βαρυμπόμπης εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης. Σύσταση της Τροχαίας για αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κηφισίας! Σαρώνει την Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια». Σε ποια σημεία σε όλη την Ελλάδα έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Νέα έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία.

Η εικόνα από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης είναι ενδεικτική της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες την Αττική.

Δείτε τις εικόνες 

Από τα ξημερώματα έχει κλείσει η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη προς τη Λαμία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από οδηγούς που αναγκάζονταν να είτε να κάνουν αναστροφή είτε να βρουν εναλλακτικές διαδρομές. Λίγο πριν από τις 12:00, πάντως, άνοιξε ο δρόμος από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς την Αθήνα. 

Click4more Κλειστή η Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία – Γιατί έκλεισε

Στην Αττική, εξαιτίας της χιονόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία και στον Υμηττό, ενώ το πρωί η Τροχαία ζητούσε από τους οδηγούς να κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κηφισίας, από το Άλσος Συγγρού και προς την Κηφισιά τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα από πιθανή ακινητοποίηση οχημάτων λόγω ολισθηρότητας. Πλέον, όμως, η κίνηση γίνεται κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στη λεωφόρο Κηφισίας, σε όλο το μήκος της. Ωστόσο, από την Τροχαία συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, εφόσον είναι απαραίτητο να κινηθούν στην περιοχή, ενώ είναι πιθανόν να χρειαστούν αλυσίδες σε κάθετους δρόμους, μετά το Άλσος Συγγρού.

Απαγορεύτηκε, επίσης, η κίνηση των οχημάτων στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό και στη λεωφόρο Αλίμου- Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής.

Διακοπή της κυκλοφορίας και στην επαρχιακή οδό, από Καπανδρίτη προς Βαρνάβα.

Νωρίτερα είχε απαγορευτεί η κίνηση των φορτηγών στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στη λεωφόρο Αθηνών. Ωστόσο, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο δρόμος είναι πλέον καθαρός και έγινε άρση της απαγόρευσης για την κυκλοφορία φορτηγών.

Νέα έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Νέα έκτακτη συντονιστική σύσκεψη για την κακοκαιρία γίνεται στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου.

Στη σύσκεψη θα λάβουν επίσης μέρος οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου, για την αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, και τον περαιτέρω επιχειρησιακό συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Παρόντες θα είναι, επίσης, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο εθνικός διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία… 

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”. 

Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.  Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος  ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 05:15’). 

Λόγω  της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35).

Περιφερειακή οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος».

Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων επί της Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τα Διόδια Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.(από ώρα 08:45’) Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.(από ώρα 08:45’) Οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου. 

Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων επί της Λ. Αθηνών από το ύψος του Ψ.Ν.Α. «ΔΑΦΝΙ», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. 

Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δυο κατευθύνσεις της «Εγνατίας οδού» από χ/θ 591,700 (α/κ Μέστης) έως την χ/θ 657,700 (Σ.Σ.Δ. κήπων), για οχήματα με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων. Από 13-02-2021/13:00 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες. 

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας σε ολόκληρο το εθνικό δίκτυο στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ήτοι: 

Ε.Ο. 2 Αλεξ/πολης – Γεφύρας Κήπων

Ε.Ο. 2Β Αλεξ/πολης – Γεφύρας Μεστης

Ε.Ο. 51 Αλεξ/πολης – Μάνδρας 

Ε.Ο. 53 Αλεξ/λης – Αισύμης – Δερείου – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων, Από 13-02-2021/18:30 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες.

Εκδόθηκε απόφαση προσωρινής απαγόρευσης κίνησης όλων των οχημάτων, λογω των εντόνων καιρικών φαινομένων (συνέχεις και έντονες χιονοπτώσεις, παγετός και ισχυροί άνεμοι) και ολισθηρότητας του οδοστρώματος στο επαρχιακό δίκτυο της νήσου Σαμοθράκης και συγκεκριμένα:

Επ. οδό Καμαριωτισσας – Χώρας

Επ. οδό Καμαριωτισσας – Θερμών

Επ. οδό Καμαριωτισσας Λακκώματος

Απο την 19:00 ώρα της 14-02-2021, και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι παραπάνω αναγραφόμενες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προς αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων. 

Ε.Ο. Δράμας – Εξοχής από το 17ο χλμ. (δ/ση Κοκκινογείων) έως το 53ο χλμ. (Τελωνείο Εξοχής) . 

Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας από το 4ο χλμ (κυκλικός κόμβος ΚΟΥΡΟΣ ΗΟΤΕL μέχρι το  16ο χλμ (ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΗ) όρια με Νομό Καβάλας. 

Ε.Ο. Δράμας – Ξάνθης, από το 16ο χλμ (οικισμός Νικηφόρου) μέχρι τα όρια με Νομό Ξάνθης. 

Ε.Ο. Δράμας – Σερρών από το 4ο χλμ (Δ/ση Ξηροποτάμου) έως το 18ο χλμ.,(όρια με Νομό Σερρών). 

Επ. Ο. Δράμας – Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο).  Στην Ε.Ο. Δράμας – Αμφίπολης από 6ο χλμ έως 13o χλμ. (όρια Ν. Σερρών). 

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία για τα φορτηγά οχήματα που ζυγίζουν πάνω από 3,5 τόνους. Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο Εθνικό οδικό δίκτυο για τα φορτηγά οχήματα άνω  των 3,5 τόνων.

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην εγνατια οδο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δυο ρευματα κυκλοφοριας  στις εθνικες οδους:   

Ξανθής – Καβαλάς,

Ξάνθης – Κομοτηνής, 

Ξάνθης – Δράμας

 Ξάνθης – Έλληναβουλγαρικών συνόρων.

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 72ο χλμ έως το 160ο χλμ της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου.

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού περιφέρειας Ροδόπης απο χ/θ 545,6 έως και χ/θ 591,7. 

Διακοπή  κυκλοφορίας:

Από Δράνια προς Κάρδαμο Κύμη

Από Οργάνη προς Άνω Βυρσίνη  Από Νέα Σάντα προς Κέχρο  Από Δαρμένη προς Εσοχή.

Από  Πάτερμα Μύτικα – Μεγαλη Άδα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α ΗΜΑΘΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (Χ/Θ 288,600) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (Χ/Θ 226,000).

Δ.Α ΠΕΛΛΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο οδικό δίκτυο της Δ.Α. Πέλλας, ως εξής: 

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας- Φλώρινας, από το 39ο χλμ. έως το 118ο χλμ, 

Π. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας από το από το 108ο χλμ μέχρι και το 119,5ο χλμ,  

Επ. Ο.  Έδεσσας – Βέροιας από το 8,6ο χλμ μέχρι και το 19ο χλμ Επαρχιακής οδού Έδεσσας-Βέροιας (Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας) 

Επ. Ο. οδός Αριδαίας-Σκύδρας (σε όλο το μήκος της).

Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς  έως το Χ.Κ. “Βορράς”.

Δ.Α ΣΕΡΡΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α25) Λαγκαδάς-Σέρρες-Προμαχώνας, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά από χ/θ 95+500 έως χ/θ 33+000 (ανισόπεδος κόμβος Ριζιανών). 

Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Δ.Α. Χαλκιδικής. 

Π. Ε. Ο.  Θεσσαλονίκης-Ιερισσού από το 54ο έως  το 85ο χλμ.  (μέσω  Ταξιάρχη).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού φορτίου άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού:

Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 120,8 (Α/Κ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) έως την Χ/Θ 181,1 (Α/Κ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ) του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού για τα Ι.Χ.Φ. αυτ-τα. Ε.Ο. Γρεβενών-Τρικάλων, 1ο  χλμ. έως 46ο χλμ.   

Ε.Ο. Γρεβενών-Ιωαννίνων, 1ο χλμ. έως 40ο χλμ.

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο, λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω  Αποσκέπου), 13,9ο χλμ έως 14ο χλμ.

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), 18ο έως 28ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας 

Οδικός Άξονας Α2 ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ από Χ/Θ 181,1  Α/Κ Ανατολικής Σιάτιστας έως Χ/Θ 227 Α/Κ Πολυμύλου. Κάθετος Οδικός Άξονας Α29 Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από Χ/Θ 0,0  Α/Κ (Δυτικής Σιάτιστας) έως Χ/Θ 17,5  Α/Κ 02 Αλιάκμονα.

Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από 51ο  χλμ. (όρια με Π.Ε . Λάρισας).

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων  Αυτοκινητόδρομος Α27 (Τμήμα Νίκης-Φλώρινας). 

Σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο.

Επ. Ο. Αμυνταίου-Καστοριάς, 1ο χλμ. έως 25ο χλμ.. 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 3,5 τόνου και στα δύο ρεύματα  κυκλοφορίας, από την 13.00 ώρα της 13-02-2021 μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων, στα κατωτέρω σημεία:

  • Από Χ/Θ (19+000) έως Χ/Θ (90+000) Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης
  • Από Χ/Θ (13+200) έως Χ/Θ (70+000) Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από Κυριακή (14-02-2021) και ώρα 16:30΄και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων στο τμήμα του οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε., από Χ/Θ 322+730 (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως τη Χ/Θ 400+265 (όρια με Ν. Πιερίας).

13ο  χλμ. Επαρχιακής Οδού Αμπελώνα – Δελερίων (από την 08.30 ώρα της 12-01-2021, λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Τιταρησίου»).

Επαρχιακή Οδός Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού Δήμου Τεμπών (από την 03.00 ώρα της 15-03-2021, λόγω ύψους του χιονιού).

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ΠΑΘΕ ρεύμα προς από τη Χ/Θ 261+280 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Φθιώτιδας) έως τη Χ/Θ 322+730 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας). 

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Χανίων-Κισσού, από τη διασταύρωση του χ/κ «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας.

Χ/Θ 100+000 της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω κατάρρευσης Γέφυρας Χολορέματος (από Σεπτέμβριο 2020) 

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Πλατανιά-Κατηγιώργη (θέση Καταβόθρα) του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω πτώσης δέντρων από 16.00 ώρα της 14-02-2021.

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από την 22.00 ώρα της 13-022021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση – παγετός) που επικρατούν στις περιοχές: Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το 22ο χλμ  έως 75ο χλμ.

Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας (Γέφυρα Αλεξίου)

Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων  από το 28ο χλμ. της (κόμβο Μουργκανίου) έως 65ο χλμ. 

Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (Α/Κ Μαλακασίου)

Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών από το 1ο χλμ. (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ.   

Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας Από το 4ο χλμ. (Δ/ση Πύλης – Μεσοχώρας) έως 55ο χλμ.

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από 21:00΄ ώρα  της Κυριακής 14/02/2021 μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων,  όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα  δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο κάτωθι οδικό δικτύο. 

Τρικάλων – Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομέτρησης θέσης μέχρι όρια  Νομού μας με Νομό Καρδίτσας (σε όλο το μήκος της).

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65),  από (Γέφυρα Πηνειού Χ.Θ. 104+000) μέχρι τον Α/Κ Τρικάλων (Χ.Θ. 111+387).

Όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά ειδικού τύπου (και καθ΄ υπόδειξη των αστυνομικών – τροχονόμων), στο σύνολο του Επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου ορεινών και  ημιορεινών περιοχών (Τ.Κ., Δ.Δ., Δ.Ε.) των Δήμων Μετεώρων και Πύλης και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65) από τη Χ.Θ.47,500 έως και την Χ.Θ.104,000 και στον οδικό άξονα της Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου- Καρδίτσας –Τρικάλων, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομετρικής θέσης μέχρι όρια Νομού Τρικάλων (σε όλο το μήκος της).

Τ.Κ. Μεσοβουνίου – Αργιθέας Καρδίτσας (ύψος γέφυρας συνοικισμού Ζερβό) (από την 21.00 ώρα της   11-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Λαγκαδιώτη»).

Επ. Ο. Μουζακίου – Ανθοχωρίου (από την 17.00 ώρα της 12-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ρέματος).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 56,728 έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-022021). 

Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 0 χ/θ έως 11η  χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 1502-2021)Επαρχιακή Οδός  Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 14,500 χ/θ έως θέση Κελάρια του Χ.Κ. Παρνασσού  (Από ώρα 07:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Νεοχωρακίου – Φυλής (Διασταύρωση Οινόης – Μαγούλας έως όρια με Αττική) (Από ώρα 13:00 της 14-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας , (από δ/ση Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας – έως δ/ση Σχηματάρι) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) 

Εθνική Οδός Θηβών – Χαλκίδας , (από δ/ση Δροσιάς Ευβοίας – έως δ/ση Ριτσώνας) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) 

Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16η χ/θ έως 42η χ/θ (Από ώρα 03:00 της 15-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 64,700η  έως 72η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου, από 72η  έως 132η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Προυσσού – Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτ/των μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης ή/ και παγετού:

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 242,079 χ/θ στο ρεύμα προς Αθήνα (Από ώρα 16:00 της 14-

02-2021) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (Από ώρα 17:00 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 30,000 έως 64,700  χ/θ (Από ώρα 00:45 της 14-02-2021)

Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λάρισας, από 26η έως 54η  χ/θ (Από ώρα 12:30 της 14-02-2021) και από 4η χ/θ έως 26η χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Συνδετήρια οδός Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας (26η χ/θ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας) με τον αυτ/μο Ε65 (34η χ/θ αυτ/μου Ε65) (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Αυτ/μος Κεντρικής Ελλάδος Ε65, από 34,000 χ/θ έως 47,500 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Θερμοπυλών – Ιτέας, από 1,000 χ/θ έως 22,600 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λιβαδειάς, από 37,100 χ/θ έως 67,000 χ/θ (Από ώρα 20:20 της 14-02-2021) Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης:

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 194.958 (διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας) έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021). 

Επαρχιακή Οδός Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 1η έως 17η  χ/θ (Από ώρα 04:40 της 1402-2021)

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δ.Α Αλεξανδρούπολης

Λοιπό επαρχιακό δίκτυο Ν. Σαμοθράκης ορεινός όγκος δημου Σουφλίου 

Επαρχιακή οδός Σουφλίου- μεγ. Δερειου

Επαρχιακή οδός Σουφλίου – Δαδιας

Επαρχιακή οδός Προβατωνα – Λευκιμης

Επαρχιακή οδός Αισυμης – Λεπτοκαρυας

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Επ. Οδ. Δράμας- Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο)

Δ.Α ΚΑΒΑΛΑΣ

Λοιπό Οδικό δίκτυο Θάσου πλην  εθνικού και επαρχιακού. ορεινό δίκτυο δήμων καβαλάς και Νέστου

EΠ.ΟΔ Ακροβουνιού – Αγίου Ανδρέα

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 

Στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ορεστιάδας 

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Επαρχιακό Δίκτυο από  Δ/ση Καλλυντηρίου – Οργάνη  Επ. Ο. Νέας Σάντας-Δερείου από το 1ο χλμ. 

Σε όλο τον ορεινό όγκο του Ν. Ροδόπης 1ο χλμ. οικισμού Βελκίου μέχρι και τον κόμβο Μέστης

Επ. Ο.  Βέλκιο-Αετόλοφο-Αετοκορυφή

Επ. Ο.  Κρωβύλη-Μαρώνειας 

Επ. Ο.  Κρωβύλης-Δυώνης-Στρύμης-Σαλμώνη-Βέννα 

Επ. Ο. Άρατο για Φιλλύρα,

Επ. Ο.  Φιλλύρα για Δοκό – Λαμπρό.

Επ. Ο.  Καλλυντήριο για Δρανιά, από Φιλλύρα για Σκάλωμα – Δαρμένη, από Μικρό Πιστό για Μύστακα – Αρριανά – Ήπιο – Αγιοχώρι – Στροφή – Νέδα.

Παραλιακή οδό Μαρώνειας-Πλατανίτη 

Επ.Ο. Προσκυνητών Ξυλαγάνης

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α HMΑΘΙΑΣ

Όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας. 

Δ.Α ΠΕΛΛΑΣ

Όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας.

Δ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ

Ε.Ο.  Κατερίνης – Ελασσόνας, από 17 χ/θ έως 44 χ/θ (Π.Ε. Λάρισας).

Επ. Ο. Κατερίνης – Ελατοχωρίου από το 23ο χλμ της (έως όρια με Π.Ε. Ημαθίας) Επ. Ο. Κολινδρού – Ρυακίων – Καστανίας Πιερίας.

Επαρχ. Όδος  Σερρών-Ελαιώνα- Άνω Βροντούς του Δήμου Σερρών 

Επαρχιακή οδός Σερρών-Λαϊλιάς (χιονοδρομικό κέντρο)

Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Καπνόφυτου, Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου του Δήμου Σιντικής.

Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δασική Οδός Παλαιόχωρας – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική Οδός Πολυγύρου – Ταξιάρχη (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 49ο έως το 110ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (Κερασιά). (Από μεσημβρινές απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 29,5ο έως το 62ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Βάβδου-Σημάντρων. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική οδός Βραστάμων – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δημοτικά διαμερίσματα Ταξιάρχη- Βάβδου – Σανών – Δουπιών – Πολυγύρου -Παλιοκάστρου(Από μεσημβρινές απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Σανών – Δουμπιών  (από το 53,5ο χλμ της  Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού έως τα Δουμπιά). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Διασταύρωση Βάβδου (45ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου με κατεύθυνση προς Βάβδο) έως την  Βάβδο.  (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου – Βαρβάρας (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Αρναίας –Στανού. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 1Ο έως το 10ο  χλμ της Επαρχιακής Οδού Παλαιοχωρίου – Αγ. Νικολάου. (Από μεσημβρινές απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από  το 31ο έως  το  50ο χλμ. της  Επαρχιακής  Οδού  Πολυγύρου-Ιερισσού   Χαλκιδικής (θέση  «πλατανόρεμα»  έως  θέση   «γύφτισσα»). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

 Από το  23ο έως το 45ο χλμ της  Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας-Ουρανούπολης  (Από Ολυμπιάδα  έως  Μετόχι Ι.Μ. Χιλιανδαρίου) (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 49ο  έως το 53ο χλμ της Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας-Ουρανούπολης (Από λιμάνι Ιερισσού προς Νέα Ρόδα). (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επί της Επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης-Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02- 2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Πλανών(Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική οδός Χανιώτη-Σκιώνη (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Περιοχές Καρυών και Δάφνης του Αγίου Όρους (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 58ο  έως  το 63ο  χλμ (Από ξενοδοχείο «eagle palace» έως Ουρανούπολη) της  Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας – Ουρανούπολης. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Γρεβενών.

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης.

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε όλο το Δημοτικό οδικό δίκτυο επαρχίας Ελασσόνας (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού).

Σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο επαρχίας Φαρσάλων  (από την 04.30 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω  έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Πυργετού – Κρανιάς Τεμπών (από την 18.15 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης)

Επαρχιακή Οδός Ανατολής – Μεγαλόβρυσου Αγιάς (από την 18.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Σκλήθρου – Καλαμακίου Αγιάς, από Τ.Κ. Ελάφου έως Τ.Κ. Σκλήθρου (από την 18.30 ώρα της 1302-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Στομίου – Καρίτσας Αγιάς (από την 21.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Κόκκινου Νερού – Αγιοκάμπου (παραλιακή οδός) από Τ.Κ. Βελίκας (θέση Βραχάκι) έως Τ.Κ. Κόκκινου Νερού (από την 20.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Δήμητρας – Ανατολής από Τ.Κ. Δήμητρας έως Τ.Κ. Ανατολής (από την 20.30 ώρα της 13-022021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Στομίου – Ομολίου (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης ).

Στην Σπηλιά Δήμου Τεμπών (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Από 34ο χλμ. –  70ο χλμ. Νέας  Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω  χιονόπτωσης).

Από 40ο χλμ. –  63ο χλμ. Εθνικής  Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας  (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Αγιοκάμπου -Σκλήθρου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης.

Επαρχιακή Οδός Αγιάς –Αγιοκάμπου (μέσω Σκήτης) από διασταύρωση Ποταμιάς έως διασταύρωση Αγιοκάμπου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης.

Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Πυργετού, Κρανιάς, Ραψάνης, Αιγάνης, Σπηλιά, Παλαιόπυργου, Αμπελάκια και Καλλιπεύκης  του Δήμου Τεμπών (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). Επαρχιακή Οδός Ελάτειας – Συκουρίου Δήμου Τεμπών(κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). 

Κίνηση μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Στομίου, Ομολίου, Καρύτσας, Κόκκινου Νερού του Δήμου Αγιάς (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού).

Επαρχιακή Οδός Αγιάς – Μελιβοίας (από 07.15 ώρα της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Αγιάς – Μεγαλόβρυσου (από 07.15 ώρα της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης).

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1Χ/Θ 15+000 Επαρχιακής Οδού Βόλου – Καναλίων-Κεραμιδίου – Βένετου – Καμαρίου (από 00.00 ώρα της 15-022021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Λαύκος (προς Τρίκερι) (από 17.00 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Δέλτα Μηλεών (προς Μηλιές) (από 17.00 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Ανακασιά έως Καράβωμα (από 17.30 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Κανάλια έως Κερασιά (από 18.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

10ο χλμ Επ.Ο. Βόλου Ζαγοράς (από 19:00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Χ/Θ 15+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Ανάβρας (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Χ/Θ 3+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Κωφών (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Χ/Θ 5+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Κωκωτών (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Χ/Θ 12+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Βρύναινας (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

1Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 7+350) Επ. Ο. Αγριάς – Δράκειας – Χανίων (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

(Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 16+040) Επ.Ο. Άνω Γατζέας – Αγίου Γεωργίου (από 03:00 της 15-022021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

(Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 20+550) Επ. Ο. Μηλέων – Βυζίτσα – Πινακάτες – Αγ. Γεώργιος Νηλείας – Αγ. Βλάσιος (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Επαρχιακή  Οδός Βόλου – Αργαλαστής (Κάτω Κλάδος), από Χ/Θ 30+720 “Διασταύρωση Αργαλαστής”, έως Αργαλαστή (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Επαρχιακή Οδός Βόλου – Μακρινίτσας (μέσω Κουκουράβας). (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Μετεώρων & A.T. Πύλης η κίνηση των οχημάτων γίνετε με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Μορφοβουνίου από 10 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Καστανιάς από 14 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Τσαρδακίου Λίμνης Πλαστήρα από 12 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Λουτρά Σμοκόβου-Ρεντίνας, από 25 χ/θ.

Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Άρτας

Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Στεφανιάδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΑΡΤΑΣ

Επ. Ο. Άρτας – Καρδίτσας, από θέση Κρανιές μέχρι Πηγές.

Άξονας της Επ. Ο. Αστροχώρι προς Μεγαλόχαρη. 

Ε.Ο.  Άρτας –Τρικάλων από τον Άγιο Ιωάννη Αθαμανίου μέχρι και τα όρια δικαιοδοσίας μας.  Επ. Ο. Αθαμάνιο –Θεοδώριανα και Αθαμάνιο-Τετράκωμο –Μεσούντα. 

Επ. Ο. Άρτας – Δαφνωτής από το ύψος του Κορφοβουνίου έως την Δαφνωτή ελαφρά χιονόπτωση  χωρίς προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων όπου χρειάζεται  σε Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Άνω Χώρας: Από το Τ.Κ. 

Ελατούς  και άνω, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Καρπενησίου: Από το ύψος της Τ.Κ. Πλατάνου – Κλεπάς, Λιβαδακι Τ.Κ. Αράχωβας, Ψηλός Σταυρός,  Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Κρυονερίων, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Κάτω Χώρας, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Αμπελακιώτισσας Από Τ.Κ. Κρυονερίων, Τ.Κ. Περδικόβρυσης, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Ελατοβρυση Από Τ.Κ. Ελατού, Τ.Κ. Γρηγόρι , Τ.Κ. Ελατόβρυσης, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς:(Μέσω Φωκίδας ) Από, Τ.Κ Καλλονή, Τ.Κ Κυδωνιά Τ.Κ. Λεύκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Πλατάνου  Από Τ.Κ. Παλαιοπύργου .

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων  επί της Επαρχ. Οδού Θέρμου – Προυσού από την τ.κ. Δρυμώνα έως τη θέση “Αγία Παρασκευή” καθώς επίσης και επί της Επαρχ. Οδού Καλλιθέας – Προυσού έως τα όρια του Νομού (θέση Αραποκέφαλα ), λόγω χιονόπτωσης και παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Λόγω παγετού , η κυκλοφορία των οχημάτων επί των τμημάτων των Επαρχιακών Οδών : α) Θέρμου – Λευκού – Καλλιθέας, β)Καλλιθέας- Σπαρτιά, γ) Καλλιθέας- Μακριά Λογγά- Στριγανιά, δ)Θέρμου – Δρυμώνα, ε) Θέρμου- Διασελλακίου- Πλατάνου, στ)Θέρμου- Κόνισκας, ζ) Θέρμου- Αναλήψεως-Γέφυρας Μπανιά, η)Θέρμου- Αβαρίκου- Κόφτρας,  γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠ. ΟΔ. Αιγίου – Καλαβρύτων (μέσω φτέρης) απο χ/θ 14,000, στο πυργακι Αιγιαλείας, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 08:30 ωρα της 14-02-2021).

Ε.Ο. πούντας – Καλαβρύτων (απο χ/θ 12,000, στον καλυβιτη Αιγιαλείας), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 09:00 ωρα της 14-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – πούντας (μεσω Ι.Μ.Μ. σπηλαίου), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ωρα της 14-02-2021).

ΕΠ. ΟΔΟ Καλαβρύτων – χιονοδρομικού κέντρου, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ωρα της 14-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. καλαβρυτων – κλειτοριας (μέσω λουσων), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ώρα της 14-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Ακρατας –  Ζαρουχλας από το υψος της τ.κ. βαλιμης και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού  (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

διαδημοτική οδός (που συνδεεει) τ.κ. περιστερας – χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού  (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. κλειτοριας – Καλαβρύτων (μεσω πριολιθου), κινηση με αντιολισθητικες αλυσιδες λογω χιονόπτωσης (από 01:30 ώρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Ψωφιδας – Καλαβρύτων (μέσω αυχένα Πριολίθου,) κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 01:30 ωρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω φτέρης),  κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης  (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – Πατρών (μεσω Χαλανδρίτσας), ,) κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Αιγειρας – Βελλας από το 9ο χλμ και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονοπτωσης και κατά τόπους παγετού  (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

ΕΠ. ΟΔ. Αιγειρας – Περιθωριου απο το 13ο χλμ και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού  (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Παλαιά Εθνική Οδός  Θηβών – Λιβαδειάς, από 1η χ/θ έως 20η χ/θ (Από ώρα 04:50 της 15-02-2021)

Παλαιά Εθνική Οδός  Ελευσίνας – Θηβών, από 30η  χ/θ έως 45η  χ/θ (Από ώρα 03:40 της 15-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Λιβαδειάς – Κάστρου, από 22η χ/θ έως 30η χ/θ (Από ώρα 04:20 της 15-02-2021)

Επαρχιακή Οδός  Χαλκίδος – Θηβών, από 17η  χ/θ έως 34η  χ/θ (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021)

Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Θηβαίων (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021) 

Ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο (Από ώρα 09:30  της 14-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 72η χ/θ έως 88η χ/θ. 

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 16η χ/θ έως 42η χ/θ. 

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 67η χ/θ έως 72η χ/θ. 

Επ. Ο.   Ιστιαίας – Καστανιώτισσας, από  1η  χ/θ έως την 9η χ/θ. 

Επ. Ο.  Ωρεών – Ταξιάρχη, από 1η χ/θ έως την  5η χ/θ.

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Μηλιών, από 1η χ/θ  έως την 10η χ/θ. 

Επ.Ο.  Μονακαρυάς – Κρυονερίτη, από 1η χ/θ έως την 10η χ/θ. 

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Κερασιάς, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Μαρούλι, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Επ. Ο.  Γουβών – Βασιλικών, από 1η χ/θ έως την 20η χ/θ. 

Επ. Ο. Γουβών – Παππάδων, από  1η χ/θ έως την 15η χ/θ. 

Επ. Ο. Πευκί – Αβγαριάς, 1η χ/θ  έως την 15η χ/θ. 

Εθνικού οδικού δικτύου Χαλκίδας – Αιδηψού (Αγ. Άννα),72η χ/θ έως την 88η χ/θ.

Επ. Ο.  Ιστιαίας – Κερασιάς , 16η χ/θ  έως την 30η χ/θ. 

Επ. Ο. Ροβιών –Ι.Μ. Δαυίδ -Δρυμώνα, 9η χ/θ  έως την 20η χ/θ. 

Επ. Ο. Ροβιών – Ιστιαίας, 4η χ/θ  έως την 10η χ/θ. 

Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Κύμης, 25η χ/θ  έως την 35η χ/θ  (Από Στενή  έως Στρόπωνες). 

Επ. οδός Κεράμιας – Παλαιόβρυσης Αγίας Άννας, από 1η χ/θ έως 6η χ/θ.

Επ. Ο. Στροφυλιάς – Αιδηψού, από 3η χ/θ έως 15η χ/θ και 19η χ/θ έως 30η χ/θ.

Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ε. Ο.  Καρπενησίου – Αγρινίου, από 1η  έως 15η  & από 30η έως 58η χ/θ.

Ε. Ο. Λαμίας –Καρπενησίου, από 64,700  έως 72η  χ/θ 

Επ. Ο.   Καρπενησίου – Φουρνάς  ‘’Βράχος’’

Επ. Ο.   Φουρνάς – Καρδίτσας  ‘’Ζαχαράκη’’

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας. 

Επ. Ο. Προυσού-Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ ‘’Αραποκέφαλα’’ Επ. Ο. Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από 1η έως 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Στενώματος, από 2η έως 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Φιδακίων, από 3η έως 25η χ/θ. 

Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας, από 8η  έως 12η  χ/θ   ‘’Ράχη Τυμφρηστού’’. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου-Κερασοχωρίου, από 35η έως 38η χ/θ. 

Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 181,000 χ/θ και στα δύο ρεύματα

Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 20η  έως 64,700  χ/θ  (Από ώρα 23:30  της 13-02-2021)

Δ.Α. ΦΩΚΙΔΑΣ

Παλαιά Εθνική Οδός Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 25η χ/θ έως 42 χ/θ (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Τειχίου – Περιθιώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) 

Επαρχιακή οδός  Γραβιάς – Καλοσκοπής – Πύρας – Μαυρολιθαρίου – Καστριώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-022021) 

Επαρχιακή οδός  Καλοσκοπής – Πανουργιά – Στρόμης (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) 

Επαρχιακή οδός  Γραβιάς – Καστελλίων – Οινοχωρίου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Λιλαίας –  Δόκανου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Πολύδροσου – Άνω Πολύδροσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (Από ώρα 09:00 της 14-

02-2021)

Επαρχιακή οδός  Πολύδροσου – Επτάλοφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού(Από ώρα 10:00 της 14-022021)

Επαρχιακή οδός  Κροκυλείου – Αρτοτίνας  (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Συκιάς -Μουσουνίτσας – Αθανασίου Διάκου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Π.Ε.Ο. Άργους-Τριπόλεως από  το 25ο έως 38ο Χ/Μ

Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Επ. Ο.  Κιάτου- Γκούρας  από το 10ο  Χ/Μ  έως Γκούρα.

Επ. Ο.  Γκούρας- Λυκούρια από το 1ο  έως το 18ο  Χ/Μ

Επ. Ο.  Γκούρας- Δερβενίου από  1ο  έως το 19ο  Χ/Μ

Επ. Ο.  Γκούρας- Λεβιδίου από 1ο  το  20ο  Χ/Μ

Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων – Ζήρειας από το 17,9ο  έως το 35ο Χ/Μ 

Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς από το 1ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.       

Επ. Ο. Δερβενίου- Γκούρας από το 5ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.        

Επ. Οδού Λυγιάς -Πύργου από το 8ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.    

Δ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ε.Ο. Καλαμάτας-Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου) από  το 22ο  έως το 40ο  Χ/Μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ

Στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Σιγρίου (Μονή Υψηλού) η κυκλοφορία οχημάτων διεξάγεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω παγετού. 

Από την 07:30΄ της 15-02-2021 στις Επαρχιακές Οδούς Πλωμαρίου – Μεγαλοχωρίου (πλησίον οικισμού Μεγαλοχωρίου) και Κλειούς – Βαφειού, η κυκλοφορία οχημάτων διεξάγεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω παγετού. Στο σημεία μεταβαίνουν αλατιέρες. 

Δ.Α. ΧΙΟΥ

Επαρχιακή οδό Χίου – Αυγωνύμων (από το 8ο χιλ. «Άγιο Μάρκο» έως 14ο χιλ. «Προβατά») ελαφρά χιονόπτωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην φυλακή ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην φυλακή ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα μετά την απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης. «Αν δεν ήταν ο Λιγνάδης με αυτή την δικογραφία θα είχε αφεθεί με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.
Mega: Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά με εξώδικο στην καταγγελία για ξυλοδαρμό

Mega: Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά με εξώδικο στην καταγγελία για ξυλοδαρμό

«Ψευδείς και συκοφαντικούς» χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου κ. Γεραρή ο Πέτρος Φιλιππίδης στο εξώδικο που απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ... Διαβάστε περισσότερα
Απόφοιτοι Αρσακείου Ψυχικού: Ξέρουμε για σεξουαλική βία κατά μαθητών του σχολείου

Απόφοιτοι Αρσακείου Ψυχικού: Ξέρουμε για σεξουαλική βία κατά μαθητών του σχολείου

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησαν οι απόφοιτοι του Αρσακείου Ψυχικού, αναφορικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής βίας που εμπλέκουν τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ... Διαβάστε περισσότερα
Χαρδαλιάς: Τηλεδιάσκεψη με τον Ρώσο ομόλογό του – Στο επίκεντρο η ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας

Χαρδαλιάς: Τηλεδιάσκεψη με τον Ρώσο ομόλογό του – Στο επίκεντρο η ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας

Η ενδυνάμωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ... Διαβάστε περισσότερα
Αποκαλυπτικός ο Μπιμπίλας: «Έχουμε νέες καταγγελίες – Καταθέτουμε και άλλο φάκελο στον εισαγγελέα»

Αποκαλυπτικός ο Μπιμπίλας: «Έχουμε νέες καταγγελίες – Καταθέτουμε και άλλο φάκελο στον εισαγγελέα»

Βροχή φτάνουν οι καταγγελίες στο  Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με τον πρόεδρο Σπύρο Μπιμπίλα να κάνει αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάθεσης επιπρόσθετου φακέλου ... Διαβάστε περισσότερα
Δημήτρης Λιγνάδης: «Άγνοια» δηλώνουν δυο μάρτυρες υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Δημήτρης Λιγνάδης: «Άγνοια» δηλώνουν δυο μάρτυρες υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Δύο εκ των προταθέντων μαρτύρων υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη με ανακοίνωση δια του δικηγόρου τους ΜΜΕ τονίζουν ότι ουδέποτε έχουν ερωτηθεί ή ζητήθηκε η σύμφωνη ... Διαβάστε περισσότερα