Ελλάδα

Χριστούγεννα 2016: Γεύμα αγάπης για τους άπορους από τον Δήμο Αθηναίων [pics, vid]

Περισσότερες απο 1.000 μερίδες φαγητό μοίρασε σήμερα ο δήμος Αθηναίων στους συνανθρώπους μας οι οποίοι στερήθηκαν και φέτος το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άστεγοι, άποροι και μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ για να απολαύσουν ενα πιάτο φαγητό που στερούνται αυτές τις γιορτινές μέρες και να νιώσουν έστω και για λίγες ώρες το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η πρωτοβουλία ανηκει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και τα τελευταία 8 χρόνια εχει εξελιχθεί σε παράδοση για τις ευπαθείς, κοινωνικές ομάδες της πρωτεύουσας. Όπως λεει η υπεύθυνη του ΚΥΑΔΑ, Ελένη Κατσούλη, το γεύμα αγάπης είναι μια ελάχιστη προσφορά για τους οικονομικά ασθενέστερους, η οποία θα επαναληφθεί και την Πρωτοχρονιά, και επισημαίνει πως τα τελευταία χρόνια τα γεύματα αγάπης-εκτός απο άστεγους και άπορους-επισκέπτονται ανέργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, οι νεόπτωχοι της Αθήνας,όπως τους περιγράφει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 5
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
20