Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Καταδρομική επίθεση από 100 άτομα στα γραφεία της στο σταθμό Λαρίσης!

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για επίθεση αντιεξουσιαστών ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, περίπου 100 (!) άτομα πραγματοποίησαν καταδρομική επιχείρηση στα γραφεία της οργάνωσης στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης. Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής μέσα στο κτίριο. Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες και απομακρύνθηκαν με μοτοσικλέτες.

Επίθεση στα γραφεία του τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15 του Σαββάτου, περίπου 100 (!) άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα.

Η ομάδα που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά κάποιοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά.

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τις μηχανές τους.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την κρατική ασφάλεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2